Receptie? Delight Catering, Amsterdam!

Delight Catering gevestigd in Amsterdam is dé receptie cateraar waar bedrijven enthousiast over zijn. Onze referentielijst bevat grote namen zoals bijvoorbeeld Fortis, Ajax, Boekel De Nerée, bouwbedrijf BAM, Ernst en Young Accountants, De Volkskrant en AMC Amsterdam. Cateraar Delight Catering verzorgt uw receptie tot in de puntjes. Met veel ervaring en een enorme passie voor het vak verrassen we u met:

receptie catering cateraar receptie Amsterdam
receptie catering cateraar receptie Amsterdam

Uw receptie in Amsterdam wordt een feestje met de catering van cateraar Delight! Wij verzorgen de culinaire aankleding voor groepen van vijftig dot duizenden personen. Ook ideaal dus voor:

De pluspunten voor uw receptie bij Delight Catering in Amsterdam

Kies voor Delight Catering in Amsterdam voor uw receptie en kies voor:

Met een groot inlevingsvermogen, verse kwaliteitsproducten, vakmanschap en veel ervaring maken wij met gemak van uw bedrijfsruimte een feestelijke locatie. Geef door welke sfeer bij u past en wij charmeren de gasten op uw receptie in Amsterdam. Telkens weer.

Wij hebben ons aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland (https://www.khn.nl/home) zodat u zeker bent van de beste kwaliteit! Dat zien we terug aan de beoordelingen op de website van Klanten Vertellen: www.klantenvertellen.nl.

Uw wensen bij receptie centraal bij cateraar Delight!

Hoogwaardige (bedrijfs)catering nodig voor een exclusieve groep of receptie? Uw wensen staan altijd centraal bij Delight Catering. De offerte op maat die wij maken is helder en daarna bevat de mogelijke opdrachtbevestiging altijd concrete afspraken!  Zo bent u altijd zeker wat Delight Catering biedt. Zo werken wij graag samen, en u ook!

Ons assortiment