Presterenop topniveau

Delight Catering weet de juiste toon te zetten in iedere ambiance. Of dit nu in een feesttent of een omgetoverde bedrijfsruimte of op één van onze locaties is. Het team van Delight Catering presteert op topniveau, zowel ter plaatse in eigen keuken als op locatie voor groepen vanaf minimaal vijftig- tot een duizendtal personen.

Puur en ontspannen genieten kan alleen als alle onderdelen van de gewenste activiteit goed op elkaar aansluiten. Samen met de opdrachtgever bespreken wij alle wensen en ideeën om zo tot een geslaagd evenement te komen. Niet weg te denken hierbij zijn de bijzondere culinaire invulling, onze vriendelijke en attente bediening.

Delight Catering is een creatief en flexibel bedrijf en is van origine een familie bedrijf die groot geworden is door inzet, lef en flexibele werkwijze die u door ons gehele bedrijf terug kunt vinden. Wat ons uniek maakt is de inzet en service die wij bieden in verhouding van de prijs & kwaliteit. Deze combinatie wordt gewaardeerd door al onze gasten en is zeer interessant voor onze klanten. Tevens zijn wij een vaste cateraar van Stadsherstel N.V. en het Veronica Schip, waarvoor wij in elk van hun locaties invulling geven aan seminars, huwelijksfeesten, congressen, evenementen en bijeenkomsten. Daarnaast verzorgen wij de catering voor diverse evenementen zoals het jaarlijkse evenement: WK Amsterdam waar wij jaarlijks meer dan 25.000 personen mogen ontvangen.

Met trots presenteren wij ook ons nieuw concept: Fetchfood. Wij blazen nieuw leven in de wereld van de standaard bedrijfskantine en doen daar nog een schepje bovenop. Goed eten onder werktijd is namelijk belangrijk, en bovendien is werktijd kostbaar. Net als een lunchbreak overigens, die kan soms nog wel meer waard zijn.. Dit willen wij dan ook goed inrichten, zowel letterlijk als figuurlijk.

Binnen een omgeving, die je een modern huiskamergevoel geeft, staan wij van 09.00 tot 17.00 uur garant voor ambachtelijk, vers en gezond eten met een uitstekende service. Of je het nu bij ons binnen, op het terras, in je eigen kantoor of uiteindelijk thuis op wil eten; het is allemaal mogelijk. Van heerlijk ontbijten tot een uitgebreide lunch en een gezonde avond-maaltijd, FETCH verzorgt het. Natuurlijk cateren wij ook je meeting.

Door middel van live-cooking in het pand kun je zien dat de maaltijden altijd vers zijn, net als de producten die we hiervoor gebruiken. Bovendien houden wij van goede sfeer en gezelligheid, dus je zal ongetwijfeld periodiek verrast worden door unieke Foodtrucks, een spontane BBQ en wie weet wat nog meer… Wij hebben er altijd zin in!

Ons assortiment