Lunch bestellen amsterdam

Wilt u een heerlijke lunch bestellen in Amsterdam? Delight Catering vervult al uw wensen met een veelheid en gevarieerdheid aan smakelijke broodjes en beleg, dagverse soepen, huisgemaakte salades en gezonde sapjes. Niets is onmogelijk. Als dé cateraar in Amsterdam verzorgen wij dagelijks een luxe en betaalbare lunch bij bedrijven en particulieren. Er is voor ieder wat wils. Het oog wil natuurlijk ook wat. Wij maken van het gezamenlijke middageten een pure beleving met een mooie presentatie van de culinaire hoogstandjes. Kies voor lekker en gezond lunchen en vraag een offerte aan of bestel direct online.

Hoogstaande lunch catering in Amsterdam voor particulieren en bedrijven

Delight Catering verzorgt de catering in Amsterdam voor vele bedrijven. Bekijk onze referenties om u een beeld te vormen van onze kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij tillen uw lunch met collega’s of zakenrelaties naar een hoger niveau. U kunt een lunch bestellen in Amsterdam voor een zakelijke bijeenkomst, vergadering, bedrijfspresentatie of cursusdag. Daarnaast bezorgen wij belegde broodjes en meer bij u thuis of op een feestlocatie.

Wij zijn flexibel in onze dienstverlening en stellen de lunch perfect af op uw wensen en de activiteit. U kunt rekenen op een lunchverzorging op maat, waarbij u kunt aangeven of er gasten met speciale diëten zijn of andere bijzonderheden. U vermeldt het aantal gasten en de gewenste bezorgtijd. Een van onze gekwalificeerde en ervaren medewerkers kan desgewenst de lunch serveren, zodat u volledig wordt ontzorgd.

lunch op kantoor luxe broodjes bestellen Amsterdam
lunch op kantoor luxe broodjes bestellen Amsterdam

Luxe lunch bestellen in Amsterdam met een arrangement op maat

U kunt een lunch bestellen in Amsterdam voor grote of kleine groepen. Wij hebben alle soorten luxe broodjes. Van zachte kadetten, witte en bruine pistoletjes en Italiaanse bollen tot maanzaadbollen, meergranenbollen, triangels en sandwiches. Als beleg hebben wij 100% ambachtelijk halal vlees, vis en veganistisch. Wij gebruiken verse ingrediënten. Bestellen in Amsterdam was nog nooit zo eenvoudig. Stel zelf uw luncharrangement samen. U zult verbaasd zijn over de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van onze:

  • Huisgemaakte soep
  • Gevulde salade
  • Warme items
  • Luxe belegde harde broodjes
  • Luxe belegde trammezini
  • Luxe belegde wraps
  • Luxe belegde zachte bolletjes en minibolletjes

Lekker lunchen op locatie of onderweg met lunchpakketten naar keuze

Delight Catering ziet broodjes bestellen als méér dan het simpel afleveren van etenswaren. Ons team presteert dagelijks op topniveau en raakt de juiste snaar met een passievolle lunchbereiding en bezorging die onze klanten bijblijft. De ene keer is het lekker lunchen met het personeel op kantoor, de andere keer is het een lunchverzorging op locatie. Bijvoorbeeld als u een teambuildingsdag in de buitenlucht heeft. Of een fietsdag met familie, vrienden en kennissen. Hiervoor regelen wij vanuit Amsterdam Zuid heerlijke lunchpakketten naar keuze. Van basic of basis tot normaal of luxe. Ambachtelijk bereid en koelvers verpakt onder beschermde atmosfeer.

Een verse, gezonde, lekkere en duurzame lunch bestellen

Een lunch bestellen in Amsterdam bij Delight Catering staat gelijk aan vers, gezond en duurzaam. Wij stellen een tongstrelende lunch samen met verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Wij gebruiken zo min mogelijk e-nummers, conserveringsmiddelen of andere additieven. Zoekt u een lunchcateraar in Amsterdam met hart voor lekker eten en drinken? U krijgt bij ons topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Verwen uw medewerkers, gasten, familie of vrienden met een heerlijke lunch. Bel (020 – 482 52 64), e-mail (info@delight-catering.nl) of bestel meteen online.

Vragen? Bel ons op 020 482 52 65
Vraag hier uw Lunch bestellen amsterdam offerte aan!