Lunch bestellen amsterdam

Lunch bestellen op kantoor in Amsterdam

In Amsterdam biedt Delight Catering de mogelijkheid om de lunch op kantoor of luxe broodjes op kantoor te bestellen. Delight Catering is een begrip in Amsterdam bij bijvoorbeeld het makelaar kantoor, banken, verzekeringsmaatschappijen, accountants en de overheid.

Lunch, luxe broodjes, wraps en bagels verzorgen wij in dagelijkse aantallen van 1500 tot 2500. Bestellen van lunch op kantoor in Amsterdam is eenvoudig online of telefonisch. Wilt u achteraf toch iets aan de bestelling wijzigen? Wij schakelen snel en zijn flexibel bij veranderingen.

lunch op kantoor luxe broodjes bestellen Amsterdam
lunch op kantoor luxe broodjes bestellen Amsterdam

Lunch op kantoor in Amsterdam: van 50 tot 1000 personen!

De traditionele boterham met kaas bestelt u niet bij Delight Catering, Amsterdam. De lunch op kantoor en de luxe broodjes die u bestelt worden een klein feestje met onze overheerlijke culinaire invulling. Dat kan omdat wij met veel vakmanschap, ervaring, kwaliteitsproducten en passie aan uw lunch werken. Elke dag weer. Zo maken wij de lekkerste mediterrane broodjes, tapas of sushi voor op kantoor in Amsterdam. Ook ons lunchbuffet wordt regelmatig verzorgd voor bedrijven en particulieren. Iets anders nodig om uw (Kerst)borrel, (Nieuwjaars)receptie, bedrijfspresentatie of evenement een culinair thema mee te geven? Wij denken creatief mee, ook bij:

Ons familiebedrijf levert luxe catering voor groepen van vijftig tot duizenden personen. Zelfs de aankleding met statafels, linnen, serviesgoed, audioapparatuur en bestek verzorgen wij voor u, als dat nodig is. Doordat wij zijn aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland is de kwaliteit van uw lunch op kantoor in Amsterdam gegarandeerd.

Vraag een lunch offerte of bestel luxe broodjes in Amsterdam

In de regio Amsterdam informeren wij u graag over culinaire aangelegenheden. Maak van de lunch een bijzonder eetmoment en bel of mail Delight Catering. Online kunt u ook een offerte aanvragen of uw vraag stellen.

Vragen? Bel ons op 020 482 52 65
Vraag hier uw Lunch bestellen amsterdam offerte aan!