4.9 /5.0 op basis van 33 google reviews
9.0/10 op basis van 162 klantenvertellen reviews
Events

Bruiloft catering

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Bij Delight Catering begrijpen we als geen ander dat jullie bruiloft de mooiste dag van jullie leven moet worden. En daar hoort natuurlijk heerlijk eten en drinken bij!

Wij zijn jullie betrouwbare partner als het gaat om het verzorgen van de catering op jullie grote dag. Samen met jullie nemen we alle wensen en mogelijkheden door om tot een perfecte catering te komen. Of het nu gaat om een intieme tuinbruiloft of een groots feest op een bijzondere locatie, wij staan voor jullie klaar.

En niet alleen op het gebied van catering zijn we er voor jullie. We helpen jullie ook graag met het vinden van de perfecte locatie en kunnen zelfs de complete dag voor jullie verzorgen. Van de ceremonie tot aan het entertainment in de avond, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Wacht niet langer en laat ons weten wat jullie wensen zijn. Wij stellen geheel vrijblijvend een offerte op maat voor jullie op, zodat jullie je nergens zorgen over hoeven te maken. Wij kijken er enorm naar uit om jullie bruiloft onvergetelijk te maken!

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze catering services.

Professionele bruiloft catering voor groepen van 50 tot duizenden personen

Delight Catering biedt professionele catering aan groepen vanaf 50 tot wel duizenden personen in de omgeving van groot Amsterdam. Dit doen we met een team van vakbekwame professionals die stuk voor stuk met een dienstbare instelling ervoor zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Zodoende kunt u alles uit handen geven. Eet, dans, ontspan en geniet van uw avond!

Elk feest en elke groep is weer anders. Het is voor ons dan ook telkens opnieuw een uitdaging om te voorzien in al uw wensen en ideeën. Gelukkig gaat dat ons best goed af. Dat baseren we onder andere op een gemiddelde 8,9 die we mogen ontvangen op onafhankelijk beoordelingsplatform klantenvertellen.nl, op de ondernemer van het jaar 2010 award van de BVL (Bedrijfsbelangenvereniging Landsmeer) en een lange lijst van tevreden klanten.

Veelgestelde vragen

Volledige ontzorging betekent dat wij als cateraar alle aspecten van de catering voor u uit handen nemen, zodat u zich kunt richten op andere zaken. Dit omvat onder andere het opzetten en afbreken van de catering, het serveren van eten en drinken, de afwas en de opruimwerkzaamheden. Ook kunnen wij u adviseren over het menu en de inrichting van de ruimte. Kortom, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en u zich geen zorgen hoeft te maken over de catering tijdens uw evenement.

Bij Delight Catering begrijpen we dat elk evenement uniek is en daarom hebben we geen vaste arrangementen. Wij werken met offertes op maat, zodat we aan bijna ieders behoeften kunnen voldoen.

De kosten voor catering zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal gasten, de duur van het evenement, het type catering en de locatie. Bij Delight Catering stellen we offertes op basis van uw specifieke wensen en eisen.

Ons team van cateringprofessionals werkt nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw evenement perfect verloopt. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig lunchbuffet of een uitgebreid diner, wij bieden een breed scala aan opties om aan uw culinaire wensen te voldoen.

Neem gerust contact met ons op om uw evenement te bespreken en om een offerte op maat te ontvangen. Onze tarieven zijn transparant en we bieden flexibele betalingsmogelijkheden, zodat u zeker weet dat u binnen uw budget blijft. Bij Delight Catering willen we ervoor zorgen dat uw evenement een succes wordt en kijken er naar uit om met u samen te werken!

Ja, dat kan zeker! Onze menukaart is slechts een voorbeeld van wat wij kunnen bieden en we staan open voor suggesties en speciale verzoeken van onze klanten. We kunnen samen met u een menu op maat samenstellen dat past bij uw wensen en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op om uw ideeën te bespreken en wij zullen ons best doen om aan uw wensen te vertalen in een offerte.

We begrijpen hoe lastig het kan zijn wanneer een deel van uw gasten allergieën heeft. Als opdrachtgever wilt u ervoor zorgen dat iedereen van uw evenement kan genieten, zonder zich zorgen te maken over allergische reacties. Daarom ondersteunen wij u hier graag bij.

Wij raden aan om één gezamenlijk menu te kiezen, waarbij we rekening houden met de allergenen van uw gasten. Het is belangrijk dat de allergenen tot 7 dagen voorafgaand aan het evenement aan ons worden doorgegeven, zodat onze chefs het menu hierop kunnen aanpassen. Hierbij zullen ze - indien nodig - een ander menu opstellen dat rekening houdt met de allergieën van uw gasten.

Onze chefs hebben ruime ervaring met het bereiden van allergenenvrije gerechten en ze zijn volledig op de hoogte van de richtlijnen voor allergenenbeheer. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw gasten gerechten krijgen die veilig voor hen zijn en die ook nog eens heerlijk smaken.

Wij vinden het belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de allergieën van uw gasten en daarom bieden wij deze service aan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat ons uw evenement tot een succes maken!

Na het aanvragen van een offerte streven wij ernaar om deze binnen 48 uur per e-mail naar u toe te sturen. In sommige gevallen kan het iets langer duren, bijvoorbeeld als er meer informatie nodig is of als het om een grotere opdracht gaat. In dat geval zullen wij u hierover informeren. Heeft u haast? Dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Foodbook

referenties

Wat onze klanten zeggen

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze catering services.

Kerstmenu 2023

Geniet van ons heerlijke aanbod voor kerst. Voor meer informatie kunt u klikken op de onderstaande knop.