Catering Schiphol

Cateraar Schiphol nodig? Wanneer u behoefte heeft aan een professionele cateraar voor event catering dan is Delight Catering de absolute specialist op Schiphol. Wij verzorgen de culinaire invulling voor evenementen met duizenden bezoekers. Gaat het om partycatering of bedrijfscatering dan zorgen wij ervoor dat uw horeca en catering op Schiphol tot in de puntjes verzorgd is.

Cateraar Delight bouwt ook uw feesttent en podium en verzorgt zelfs de audiovisuele apparatuur en verwarming. Wilt u graag meer informatie over het gevarieerde aanbod van feestelijke hapjes en klassieke amuses? Of heeft u liever een uitgebreid buffet, walking dinner of een 5-gangen diner? Vraag dan nu online een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan!

Cateraar Schiphol
Cateraar Schiphol

Catering in Schiphol laten verzorgen door een ervaren cateraar?

Sommige cateraars worden al zenuwachtig bij het noemen van grote evenementen, zoals een evenement op Schiphol. Cateraar Delight schrikt niet van grote aantallen bezoekers. Wij zijn een familiebedrijf waar iedereen gepassioneerd is over zijn vak, goed op elkaar is ingewerkt en over hetzelfde DNA beschikt. We staan gezamenlijk ervoor in om te zorgen voor een dienstbare instelling, een sterk inlevingsvermogen en absoluut vakmanschap. Die paar duizend man kunnen we dus prima aan!

Daarom zijn wij aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland waardoor de kwaliteit is gegarandeerd. Gelukkig vertaalt deze professionele houding zich eveneens naar tevreden klanten. Wanneer u onze recensies bekijkt ziet u dat wij een gemiddelde 9,0 scoren. Bekijk de recensies op onze website.

Neem contact op met cateraar Delight Schiphol

U kunt op onze website zonder problemen een offerte aanvragen waar u uw wensen en ideeën kenbaar kunt maken. Wij zorgen voor een passend aanbod, afgestemd op de mogelijkheden en uw budget. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Bel of mail en wij maken uw catering op Schiphol in orde!

Vragen? Bel ons op 020 482 52 65
Vraag hier uw Catering Schiphol offerte aan!