Catering Purmerend

Wilt u uw catering uitbesteden in Purmerend? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Delight Catering biedt een hoogwaardige cateringservice in de regio Groot Amsterdam. Wij verzorgen lunches, high-teas, (lopende) buffetten, BBQ’s, uitgeserveerde diners en nog veel meer voor festiviteiten, beurzen, congressen, festivals en andere evenementen. Naast de culinaire invulling dragen wij desgewenst ook zorg voor aankleding, decoratie en attributen zoals spreekgestoelte, audiovisuele apparatuur, podia, presentatiemiddelen en nog veel meer. Zoekt u een betrouwbare partner die u op horeca en catering gebied alles uit handen neemt? Vraag dan nu gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan!

catering purmerend

Hoogwaardige catering in Purmerend

Als familiebedrijf vinden we het belangrijk om hoogwaardige catering neer te zetten zonder daarbij de persoonlijke benadering uit het oog te verliezen. Sterker nog, we zetten daar zelfs vol op in. Daarom werken we met een dienstbare instelling, beschikken we over een sterk inlevingsvermogen voor uw behoeften en bieden we absoluut vakmanschap, gestoeld op jarenlange kennis en ervaring.

En dat roepen we niet alleen zelf. Onze klanten beamen het ook. Bijvoorbeeld op klantenvertellen.nl waar we een gemiddelde 8,9 scoren uit ruim 30 recensies. Of wat te denken van de BVL (Belangenvereniging Landsmeer) ondernemer van het jaar award die we in 2010 mochten ontvangen. En natuurlijk zijn we hartstikke trots op de lange lijst van tevreden klanten met wie we zaken mochten doen, waaronder AMC Amsterdam, VU Amsterdam, BAM, Volkskrant, Delta Lloyd, GGD en de Voedsel en Waren Autoriteit.

Passie voor het vak

Met passie voor het vak vinden we het belangrijk om de kwaliteit van onze dienstverlening te borgen en onszelf als professionals te blijven ontwikkelen. Daarom werken we bijvoorbeeld met Uniforme Voorwaarden Horeca en zijn we aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland. En daarom zien we elke opdracht opnieuw als een uitdaging waar we met creativiteit en gedrevenheid een succes van maken. We brengen uw wensen en ideeën graag in kaart en stemmen deze af op de mogelijkheden en uw budget. Vervolgens leggen we concrete en heldere afspraken zorgvuldig vast in een opdrachtbevestiging. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Benader ons dan telefonisch op 020-4825265 of per e-mail via info@delight-catering.nl!

Vragen? Bel ons op 020 482 52 65
Vraag hier uw Catering Purmerend offerte aan!