Kerst Catering

Catering voor een kerstborrel is bij cateraar Delight uit Amsterdam in goede handen. Kies voor de professionele partyservice van Delight Catering voor uw kerstborrel voor uw bedrijf, vereniging, familie of vriendengroep in Amsterdam. Graag nemen wij u alle zorg rondom de feestdagen uit handen door alleen maar te genieten van onze uitgebreide kerstborrel. Kies voor Delight Catering als u kiest voor professionals die:

  • houden van hun vak
  • de juiste toon zetten op iedere locatie in Amsterdam
  • presteren op topniveau
  • culinaire trends zoals 100% biologisch, duurzaam en halal samen brengen
  • veelzijdig zijn en maatwerk bieden
  • gegarandeerd een hoge productie en omloopsnelheid bieden
kerstborrel catering kerstcateraar amsterdam
kerstborrel catering kerstcateraar amsterdam

Kerstborrel catering in Amsterdam en meer!

Naast de kerstborrel verzorgt kerstcateraar Delight Catering uit Amsterdam ook andere culinaire feestjes zoals:

Uw luxe kerstborrel catering voor groepen vanaf vijftig personen tot wel duizend! Zelfs de aankleding met statafels, ander meubilair, linnen, serviesgoed, audiovisuele apparatuur, podia en feesttenten verzorgen wij voor u. Dat kan in het traditionele Kerstthema maar ook op een andere manier. Uw wensen vormen de basis voor onze offerte en opdrachtbevestiging. Wist u dat wij zijn aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland?

Contact voor borrelhapjes, amuses en uitgebreide Kerstcatering

De culinaire invulling van Delight Catering brengt mensen bij elkaar bij de Kerstborrel in Amsterdam. Wij zorgen dat uw gasten op een ontspannen manier de Kerst ingaan doordat de zorg omtrent de organisatie u uit handen wordt genomen. Delight Catering verzorgt ook recepties, congressen, kleine festiviteiten of uw grootschalige evenement, personeelsfeest of klant-contactdag. Altijd goed, omdat wij houden van ons vak!

Vragen? Bel ons op 020 482 52 65
Vraag hier uw Kerst Catering offerte aan!