Catering Hoofddorp

Delight Catering is een veelzijdige, creatieve cateraar voor bedrijven in Hoofddorp. Van partycatering tot lunches en de culinaire invulling, aankleding, decoratie en attributen. Alles uit voorraad leverbaar en daardoor flexibel en prijstechnisch interessant. Uw partycatering in Hoofddorp breiden wij voordelig uit met een spreekgestoelte, audiovisuele apparatuur, podia, presentatiemiddelen en nog veel meer. Heeft u behoefte aan een betrouwbare partner die u op horeca en catering gebied alles uit handen kan nemen in Hoofddorp? Aarzel dan niet en vraag om informatie. Wij hebben ons aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland.

Hoogwaardige catering in Hoofddorp door een professionele cateraar

Wij vinden het als familiebedrijf van cateraars belangrijk om hoogwaardige catering in Hoofddorp neer te zetten. Onze benadering is persoonlijk, zowel voor bedrijfs- als partycatering in Hoofddorp. Delight Catering zet daar vol op in. Met een dienstbare instelling bieden we absoluut vakmanschap, gestoeld op jarenlange kennis en ervaring.

Voor lunches verzorgen wij overheerlijke mediterrane broodjes, wraps of bagels. Ook lunchpakketten of lunchbuffetten verzorgen wij voor groepen van vijftig tot duizenden personen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor:

catering hoofddorp
catering hoofddorp

Wij zijn trots op het feit dat 99% van onze klanten Delight Catering aanbeveelt. Zij waarderen onze culinaire kwaliteit, flexibiliteit, gastvrijheid en het feit dat we afspraken nakomen.

Passie voor catering ook in Hoofddorp

Wij hebben passie voor het vak en vinden het belangrijk om de kwaliteit van onze dienstverlening te borgen. Zo blijven we onszelf ontwikkelen als professionals. Wij zien elke opdracht als een uitdaging waar we met creativiteit en gedrevenheid aan werken. Uw wensen en ideeën zijn ons uitgangspunt en we stemmen de mogelijkheden af op uw budget. Vervolgens leggen we concrete en heldere afspraken zorgvuldig vast in een opdrachtbevestiging. Vraag online een offerte aan of stel uw vraag online. U kunt ons ook bellen. Wij horen graag uw catering wensen!

Vragen? Bel ons op 020 482 52 65
Vraag hier uw Catering Hoofddorp offerte aan!