Culinaire catering

Delight Catering kan voor u de culinaire catering verzorgen, van elk denkbaar event. Indien u een bedrijfsfeest wilt verzorgen, of een bruiloft dient perfect georganiseerd te worden, Delight Catering is in staat om een bijdrage te leveren. Door gebruik te maken van een culinaire catering wordt gekozen voor heerlijke gerechten en lekkere wijnen. Bij elk evenement wordt door Delight Catering gebruik gemaakt van verse kwaliteitsproducten.

Culinaire catering Amsterdam
Culinaire catering Amsterdam

Onze dranken en maaltijden tillen een evenement naar een hoger niveau

Door gebruik te maken van onze service, wordt elk event naar een hoger niveau getild. Niet alleen de presentatie van de gerechten wordt uitstekend verzorgd, ook de aankleding van de locatie wordt met zorg uitgekozen en aangebracht. De culinaire catering in Amsterdam kan op elke locatie verzorgd worden. Daarbij kan gedacht worden aan een eigen locatie van de opdrachtgever, of aan een locatie waar Delight Catering vaker events organiseert. Wij laten uw evenement op het gebied van eten en aankleding op rolletjes verlopen door altijd goed te overleggen met de opdrachtgever.

Contact

Het is mogelijk om een offerte bij ons aan te vragen, door het contactformulier op deze site in te vullen. Op die wijze is het ook mogelijk om vragen aan ons voor te leggen. Mocht u een medewerker van Delight Catering willen spreken met betrekking tot culinaire catering in Amsterdam, vragen wij u om te bellen naar 020 – 48 25 265. De medewerkers van Delight Catering maken graag tijd vrij voor het bespreken van een nieuwe cateringopdracht.

Vragen? Bel ons op 020 482 52 65
Vraag hier uw Culinaire catering offerte aan!