Broodjes bestellen Amsterdam

Heeft u een vergadering, cursus of andere bijeenkomst? Of wilt u overheerlijke broodjes bestellen in Amsterdam voor een bruiloft, communie of verjaardag? Delight Catering tilt uw lunch of broodmaaltijd naar een hoger niveau. Ons culinaire team verrast u met een ruime keuze aan belegde broodjes met de meest tongstrelende combinaties. Wij maken gebruik van dagverse ingrediënten. Van het lekkerste 100% ambachtelijk halal vlees en vis tot veganistisch, lactose- en glutenvrij. Uw wens is onze uitdaging. Wij zorgen voor belegde broodjes in Amsterdam met een hemelse smaak. Informeer naar de mogelijkheden of bestel direct online.

Pak uit met de crème de la crème van de belegde broodjes

Voor Delight Catering is niets te gek bij broodjes bestellen in Amsterdam. Wilt u tussen de middag uitpakken met de crème de la crème van de belegde broodjes? Kies voor luxe broodjes bestellen en geniet van de smaak van het malse beleg en de verse ingrediënten. Wij hebben allerlei soorten broodjes. Van pistolet wit en bruin, Italiaanse bol en triangel tot sandwiches, zachte kadetten, maanzaadbollen en meergranenbollen.

Bestel belegde broodjes voor een lunch bij dé cateraar van Amsterdam. Wij bezorgen luxe en mediterrane broodjes die de smaakpapillen beroeren, evenals wraps, bagels en salades. Dit doen wij voor grote en kleine groepen. U krijgt kwaliteit voor een messcherpe prijs.

lunchpakketten broodjes bestellen Amsterdam
lunchpakketten broodjes bestellen Amsterdam

Broodjes bestellen in Amsterdam met biologische producten

De echte lekkerbek zit goed met de belegde broodjes van Delight Catering. Wij houden van ons vak en presteren op topniveau. Maak uw wensen bij broodjes bestellen in Amsterdam kenbaar en wij gaan voor u met passie aan de slag. Wij zijn creatief en flexibel en zien dagelijks een uitdaging in bijzondere culinaire invullingen.

Wilt u een biologische catering? Wij werken op duurzame wijze met biologische producten, met behoud van kwaliteit en smaak. Onze werkwijze is even duurzaam. We gaan bewust om met stroom, kopen scherp in, reduceren voedselverspilling tot het maximale en scheiden waar mogelijk het afval. Ons proces om dagelijks tussen de 1.500 en 2.500 broodjes te bezorgen, is perfect geoptimaliseerd.

Luncharrangementen en lunchpakketten met heerlijke broodjes

Delight Catering heeft luncharrangementen met de lekkerste creaties. U kunt luxe belegde harde en zachte broodjes bestellen in Amsterdam, met daarnaast huisgemaakte soep, gevulde salade, warme items en luxe belegde wraps en trammezini sandwiches. Of ga voor lunchpakketten op maat, met een keuze tussen basic, basis, normaal en luxe.

Onze chefs bereiden alle maaltijden en gerechten met verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Met zo min mogelijk e-nummers, conserveringsmiddelen of andere additieven. Het draait om de smaaksensatie en smaakbeleving. Al het eten wordt ambachtelijk bereid en koelvers verpakt onder beschermde atmosfeer.

Kies voor de betaalbare kwaliteit van broodjes bestellen in Amsterdam

Wilt u belegde broodjes laten bezorgen? Als u vandaag vóór 12:00 uur uw bestelling plaatst, worden uw broodjes overmorgen bezorgd. Bekijk onze referenties om u een beeld te vormen van de kwaliteit van onze producten en dienstverlening. Bel (020 – 482 52 64), e-mail (info@delight-catering.nl) of vraag een vrijblijvende offerte aan voor broodjes bestellen in Amsterdam.