Biologische catering

Bij Delight Catering houden wij van ons vak. Als cateraar in Amsterdam werken wij op een duurzame wijze met biologische producten als u dat wenst. Ons proces om dagelijks tussen de 1500 en 2500 broodjes te verzorgen hebben we geoptimaliseerd. Vanuit onze locatie in Amsterdam bestellen wij als duurzame cateraar geen kilo’s (biologische) kaas, maar een hele pallet.

duurzame cateraar biologische cateraar amsterdam
duurzame cateraar biologische cateraar amsterdam

Daardoor kunnen wij scherpe prijzen aanbieden aan onze particuliere en zakelijke klanten in Amsterdam. Dat kan biologisch, maar daar hangt een prijskaartje aan. We zijn altijd begaan met biologische en duurzame catering want gaan bewust met stroom om en zorgen dat we zo min mogelijk eten weggooien door een scherpe inkoop. Met onze aandacht en passie zullen we voor u:

  • Presteren op topniveau zowel ter plekke als in de eigen keuken
  • De juiste toon te zetten op toplocatie in Amsterdam zoals de Vondelkerk, De Hoop, Hortus Botanicus of Amstelkerk
  • Culinaire trends toepassen waarbij we indien gewenst biologische producten toepassen
  • Veelzijdigheid bieden
  • Snel en flexibel schakelen
  • Kiezen voor een persoonlijke benadering

Hoe wij werken met biologische catering in Amsterdam

Indien Delight Catering in Amsterdam als cateraar de mogelijkheid heeft om te kiezen tussen duurzame, biologische producten tegen dezelfde prijs en kwaliteit als reguliere producten, kiezen we altijd de duurzame variant. Ook gebruiken we plofkipvrije producten, reduceren we voedselverspilling tot het maximale en scheiden we waar mogelijk afval. Uiteraard gaan we bewust met apparatuur en energie om. Wij ondersteunen het beleid van MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) Nederland:

Contact over duurzame verwerking catering producten

Neem contact met ons op, als u meer wil weten over de duurzame werkwijze van ons als cateraar in Amsterdam. U zult merken dat wij door een persoonlijke benadering, vaak gezonde keuzes stimuleren waarmee u uw gasten verblijdt! Bel of mail!

Vragen? Bel ons op 020 482 52 65
Vraag hier uw Biologische catering offerte aan!