Catering Amsterdam

Delight Catering Service gevestigd in Amsterdam verzorgt voor bedrijven en particulieren catering service op maat. Wij verzorgen de culinaire aankleding voor groepen van vijftig tot duizenden personen in Amsterdam. Als catering service worden wij door klanten hoog gewaardeerd met een 9,0 op de website van Klanten Vertellen: www.klantenvertellen.nl Vooral de culinaire kwaliteit, de gastvrijheid, klantvriendelijkheid en flexibiliteit worden zeer hoog gewaardeerd. De bedrijf referentielijst van Delight Catering Service Amsterdam bevat grote namen zoals bijvoorbeeld Ajax, bouwbedrijf BAM, Ernst en Young Accountants, Fortis, De Volkskrant en AMC Amsterdam. Mogen wij met onze grote ervaring en een enorme passie ook catering verzorgen voor een:

Met onze persoonlijke benadering weten wij uw gasten te charmeren. Telkens weer.

Catering Service Amsterdam
Catering Service Amsterdam

De voordelen van Delight Catering Service in Amsterdam

Kiest u voor Delight Catering Service Amsterdam dan kiest u voor de voordelen van een cateraar die:

  • De juiste toon te zet op iedere locatie in Amsterdam
  • Presteert op topniveau zowel ter plekke als in de eigen keuken
  • Culinaire trends integreert waarbij we indien gewenst 100% biologisch en halal werken
  • Veelzijdigheid biedt
  • Een hoge productiesnelheid garandeert

Mogen wij voor uw groep van vijftig tot duizenden personen de catering verzorgen? Of wilt een feest geheel in stijl met een goed verzorgde culinaire aankleding? Dan kunt u ook bij ons terecht. Op onze Facebook pagina vindt u vele voorbeelden: https://www.facebook.com/DelightCatering

Contact voor BBQ, sandwich of culinaire spies?

Wij willen dat uw gasten zich thuis voelen. Of het nu om een bruiloft of een bedrijfsfeest gaat, wij denken altijd met u mee. Wij horen graag van u als u uw feest of evenement tot een mooie herinnering wilt maken, waar uw gasten nog lang over napraten.

Vragen? Bel ons op 020 482 52 65
Vraag hier uw Catering Amsterdam offerte aan!