Catering Amstelveen

Lekkere borrelhapjes voor op het feest, een verzorgde lunch of diner voor een bijeenkomst met uw zakenrelaties of een high tea voor een gezellig samenzijn met uw familie, vrienden of vriendinnen. Delight Catering verzorgt een catering in Amstelveen op maat. Wij denken met u mee. Onze cateringservices zijn naadloos afgestemd op uw wensen en uw gezelschap. Wij creëren een warme ambiance, bij u thuis, op kantoor, op het evenemententerrein, in de congresruimte of op het terras. U krijgt maatwerk, variërend van een specifieke cateringinvulling tot een complete partycatering, inclusief locatie en inschakeling van bloemisten, fotografen en stylisten. Kies voor de kwaliteit, versheid en betaalbaarheid van onze catering in Amstelveen en vraag een offerte aan of bestel direct online uw eten en drinken.

catering amstelveen

Gerechten van verse kwaliteitsproducten, met passie bereid

Delight Catering onderscheidt zich al ruim 25 jaar als cateraar op topniveau, met een brede specialisatie. Onze koks zijn ervaren, onze bediening is vriendelijk en attent. Wij verzorgen een catering in Amstelveen voor particulieren en bedrijven. Wij werken met verse kwaliteitsproducten, inclusief 100% ambachtelijk halal vlees, vis en verse ingrediënten. Wij bereiden met liefde en vakmanschap veganistische en lactose- en glutenvrije gerechten. Onze cateringservice kan groepen van allerlei grootte aan, van vijftig tot een paarduizend. Wij doen zelfs voor u de afwas! Onze hoge culinaire kwaliteit en flexibele dienstverlening vertaalt zich in een hoge klantwaardering.

Catering in Amstelveen op maat voor uw speciale gelegenheid

De catering in Amstelveen van Delight Catering is veelomvattend. Wilt u een compleet Italiaans, Grieks, Spaans, Aziatisch of internationaal buffet, met vlees en vis of vegetarisch? Of een volledig verzorgde BBQ voor uw tuinfeest of grote evenement? Niets is ons te veel. Wij verzorgen tot in de puntjes een walking dinner met originele hapjes die gemakkelijk te eten zijn. Uw gasten hebben alle tijd en vrijheid om te genieten van de gerechten én de informele contacten. Onze amuses hebben ook een hoog culinair gehalte en zijn een versnapering pur sang voor de lekkerbek.

Delight Catering, uw partner in hoogwaardige catering

Delight Catering is uw partner voor speciale gebeurtenissen en evenementen. Wij zorgen voor een huwelijksdag zonder stress, met een catering in Amstelveen van hoog niveau en desgewenst een bijzondere trouwlocatie en/of totale partyservice. Onze veelgeroemde, op maat gesneden culinaire omlijsting en trendsettende gerechten geven uw events een boost. Als u zelf online wilt bestellen, heeft u een uitgebreide keuze aan pakketten en arrangementen.

  • Ontbijt (a simple breakfast, delighted breakfast of healthy start)
  • Luncharrangementen (van soep, salades en warme items tot luxe broodjes, bolletjes en wraps)
  • Lunchpakketten (basic, basis, normaal en luxe)
  • Buffetten (kinderbuffet, satébuffet en build your own burger buffet)
  • Borrelhapjes (healthy plateau, good choice plateau of delighted plateau)
  • BBQ-pakketten (brons, zilver en goud)
  • Drankarrangementen (van wijn, bier en frisdrank, tot smoothies, jus d’orange en melk)

Neem contact op voor eersteklas catering in Amsterdam

Delight Catering laat al uw dromen uitkomen. Bel (020 – 482 52 64), e-mail (info@delight-catering.nl) of verzend het aanvraagformulier voor eersteklas catering in Amstelveen.

Vragen? Bel ons op 020 482 52 65
Vraag hier uw Catering Amstelveen offerte aan!