Catering Almere

Wij hebben voor ogen om uw gasten van de eerste tot de laatste minuut onbezorgd te laten genieten met catering in Almere en omgeving. Het is ons doel dat uw gasten in Almere zich thuis voelen door onze catering, zodat er contact gelegd kan worden, zowel bij feesten voor familie en vrienden als bedrijfsaangelegenheden. Delight Catering maakt het waar, ook in Almere. Graag verzorgen wij de catering voor uw:

catering almere
catering almere

Hoge klanttevredenheid bij Delight Catering in Almere

De klanten van Delight Catering vinden onze catering voor elk feest of evenement in Almere erg goed. Wij leveren altijd een prestatie op topniveau zowel in onze eigen keuken als bij u op locatie in Almere. Door te werken met verse kwaliteitsproducten, desgewenst 100% biologisch en duurzaam. een smaakvolle aankleding voor de juiste ambiance en een prettige communicatie worden we steeds opnieuw gevraagd. Dat geldt ook voor klanten in de zakelijke dienstverlening zoals makelaars, banken, accountants en de overheid. Op de website KlantenVertellen (klantenvertellen.nl) scoren we een 9,0. Op sommige punten zelfs nog hoger, zoals op:

  • Flexibiliteit
  • Culinaire kwaliteit
  • Gastvrijheid
  • Afspraken nakomen

Wij zijn trots op het feit dat 99% van onze klanten Delight Catering aanbeveelt!

Uw wensen voor catering in Almere staan centraal

Gaat het u om het verzorgen van hoogwaardige en exclusieve catering voor een grootschalig evenement in Almere? Of het serveren van verantwoorde latenight snacks voor de crew en artiesten? Uw wensen staan centraal. Wij zoeken naar de juiste toon, passend bij uw smaak, het moment van de dag en een eventueel thema. Met een offerte op maat en een opdrachtbevestiging waarin we de concrete, heldere afspraken vastleggen, bent u altijd zeker wat Delight Catering biedt tegen welke prijs. Mogen wij u verrassen met heerlijke catering in Almere? Graag!

Vragen? Bel ons op 020 482 52 65
Vraag hier uw Catering Almere offerte aan!