Buffet bestellen

Buffet bestellen Amsterdam? Bij het bestellen van een buffet staat het gezellig informeel samen zijn centraal. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement of familie aangelegenheid het bestellen van een buffet van Delight Catering uit Amsterdam is altijd goed. Wij bieden buffetten in vele soorten en maten, naar ieders wens. Wij leveren in de regio Amsterdam aan bedrijven en particulieren. U kunt een buffet bestellen zoals:

Bij klanten in de zakelijke dienstverlening zoals makelaars, banken, accountants en de overheid met gemeentes en ziekenhuizen hebben we een goede naam. Op de website KlantenVertellen (www.klantenvertellen.nl) scoren we een 9,0.

Buffet bestellen Amsterdam
Buffet bestellen Amsterdam

In Amsterdam buffet bestellen in soorten en maten en meer!

Delight Catering weet als geen ander dat het moeilijk is om al uw gasten tevreden te stellen. Een buffet bestellen voor uw bedrijf of familie in Amsterdam is een manier om iets speciaals te doen, waarbij iedereen kan kiezen. Vraag naar de mogelijkheden bij Delight Catering want wij verzorgen ook:

  • High-tea
  • Walking Dinner met kleine receptiehapjes
  • Sharing dinner. Een tafel met verschillende etagères met verschillende gerechten
  • Dranken, met wijnarrangementen of cocktails shaken bij trendy feesten
  • Aankleding

Voor groepen van vijftig tot duizenden personen verzorgen wij eveneens de aankleding met statafels, linnen, bestek, borden e.d. als dat nodig is.

Een buffet bestellen Amsterdam doet u bij Delight catering.

In de regio Amsterdam kunnen wij uitstekend uw buffet verzorgen. Bestellen is eenvoudig door te bellen of mailen en te vragen naar de mogelijkheden!

Vragen? Bel ons op 020 482 52 65
Vraag hier uw Buffet bestellen offerte aan!