4.9 /5.0 op basis van 43 google reviews
9.0/10 op basis van 162 klantenvertellen reviews
Catering

Catering Schiphol

Cateraar Schiphol nodig? Wanneer u behoefte heeft aan een professionele cateraar voor event catering dan is Delight Catering de absolute specialist op Schiphol. Wij verzorgen de culinaire invulling voor evenementen met duizenden bezoekers. Gaat het om partycatering of bedrijfscatering dan zorgen wij ervoor dat uw horeca en catering op Schiphol tot in de puntjes verzorgd is.

Cateraar Delight bouwt ook uw feesttent en podium en verzorgt zelfs de audiovisuele apparatuur en verwarming. Wilt u graag meer informatie over het gevarieerde aanbod van feestelijke hapjes en klassieke amuses? Of heeft u liever een uitgebreid buffet, walking dinner of een 5-gangen diner? Vraag dan nu online een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze catering services.

Catering in Schiphol laten verzorgen door een ervaren cateraar?

Sommige cateraars worden al zenuwachtig bij het noemen van grote evenementen, zoals een evenement op Schiphol. Cateraar Delight schrikt niet van grote aantallen bezoekers. Wij zijn een familiebedrijf waar iedereen gepassioneerd is over zijn vak, goed op elkaar is ingewerkt en over hetzelfde DNA beschikt. We staan gezamenlijk ervoor in om te zorgen voor een dienstbare instelling, een sterk inlevingsvermogen en absoluut vakmanschap. Die paar duizend man kunnen we dus prima aan!

Daarom zijn wij aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland waardoor de kwaliteit is gegarandeerd. Gelukkig vertaalt deze professionele houding zich eveneens naar tevreden klanten. Wanneer u onze recensies bekijkt ziet u dat wij een gemiddelde 9,0 scoren. Bekijk de recensies op onze website.

Neem contact op met cateraar Delight Schiphol

U kunt op onze website zonder problemen een offerte aanvragen waar u uw wensen en ideeën kenbaar kunt maken. Wij zorgen voor een passend aanbod, afgestemd op de mogelijkheden en uw budget. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Bel of mail en wij maken uw catering op Schiphol in orde!

Veelgestelde vragen

Volledige ontzorging betekent dat wij als cateraar alle aspecten van de catering voor u uit handen nemen, zodat u zich kunt richten op andere zaken. Dit omvat onder andere het opzetten en afbreken van de catering, het serveren van eten en drinken, de afwas en de opruimwerkzaamheden. Ook kunnen wij u adviseren over het menu en de inrichting van de ruimte. Kortom, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en u zich geen zorgen hoeft te maken over de catering tijdens uw evenement.

Bij Delight Catering begrijpen we dat elk evenement uniek is en daarom hebben we geen vaste arrangementen. Wij werken met offertes op maat, zodat we aan bijna ieders behoeften kunnen voldoen.

De kosten voor catering zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal gasten, de duur van het evenement, het type catering en de locatie. Bij Delight Catering stellen we offertes op basis van uw specifieke wensen en eisen.

Ons team van cateringprofessionals werkt nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw evenement perfect verloopt. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig lunchbuffet of een uitgebreid diner, wij bieden een breed scala aan opties om aan uw culinaire wensen te voldoen.

Neem gerust contact met ons op om uw evenement te bespreken en om een offerte op maat te ontvangen. Onze tarieven zijn transparant en we bieden flexibele betalingsmogelijkheden, zodat u zeker weet dat u binnen uw budget blijft. Bij Delight Catering willen we ervoor zorgen dat uw evenement een succes wordt en kijken er naar uit om met u samen te werken!

Ja, dat kan zeker! Onze menukaart is slechts een voorbeeld van wat wij kunnen bieden en we staan open voor suggesties en speciale verzoeken van onze klanten. We kunnen samen met u een menu op maat samenstellen dat past bij uw wensen en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op om uw ideeën te bespreken en wij zullen ons best doen om aan uw wensen te vertalen in een offerte.

We begrijpen hoe lastig het kan zijn wanneer een deel van uw gasten allergieën heeft. Als opdrachtgever wilt u ervoor zorgen dat iedereen van uw evenement kan genieten, zonder zich zorgen te maken over allergische reacties. Daarom ondersteunen wij u hier graag bij.

Wij raden aan om één gezamenlijk menu te kiezen, waarbij we rekening houden met de allergenen van uw gasten. Het is belangrijk dat de allergenen tot 7 dagen voorafgaand aan het evenement aan ons worden doorgegeven, zodat onze chefs het menu hierop kunnen aanpassen. Hierbij zullen ze - indien nodig - een ander menu opstellen dat rekening houdt met de allergieën van uw gasten.

Onze chefs hebben ruime ervaring met het bereiden van allergenenvrije gerechten en ze zijn volledig op de hoogte van de richtlijnen voor allergenenbeheer. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw gasten gerechten krijgen die veilig voor hen zijn en die ook nog eens heerlijk smaken.

Wij vinden het belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de allergieën van uw gasten en daarom bieden wij deze service aan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat ons uw evenement tot een succes maken!

Na het aanvragen van een offerte streven wij ernaar om deze binnen 48 uur per e-mail naar u toe te sturen. In sommige gevallen kan het iets langer duren, bijvoorbeeld als er meer informatie nodig is of als het om een grotere opdracht gaat. In dat geval zullen wij u hierover informeren. Heeft u haast? Dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Foodbook

referenties

Wat onze klanten zeggen

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze catering services.

Kerstmenu 2023

Geniet van ons heerlijke aanbod voor kerst. Voor meer informatie kunt u klikken op de onderstaande knop.