4.9 /5.0 op basis van 43 google reviews
9.0/10 op basis van 162 klantenvertellen reviews
Catering

Lunch catering

Bij Delight Catering weten we dat een goede lunch de basis vormt voor een productieve dag. Daarom bieden we een breed scala aan lunch catering opties, van een eenvoudige broodjeslunch, uitgebreid buffet met luxe broodjes en salades, smakelijk warm buffet of handige en gezonde lunchpakketten.

Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een gezellige lunch met vrienden, wij ontzorgen je volledig en zorgen ervoor dat de lunch perfect aansluit bij jouw wensen en budget. Ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van het juiste menu en om alles tot in de puntjes te verzorgen, van de levering tot het opzetten en afbreken van de locatie. Vraag nu een offerte aan en geniet binnenkort van een heerlijke lunch op maat, bereid met verse ingrediënten en met de grootste zorg bereid door ons ervaren team!”

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze catering services.

Veelgestelde vragen

We bieden luncharrangementen aan vanaf 30 personen. Voor een volledig verzorgde lunch, inclusief personeel en optionele dranken en aankleding, streven we naar een minimum van 50 personen.

Standaard leveren we een koude lunch (salades, broodjes, wraps, enz.) in disposable dozen. Voor speciale gelegenheden of indien gewenst, kunnen we de lunch ook presenteren op mooie houten en/of melamine schalen. Warme items zoals een huisgemaakte quiche of gevulde brioche broodjes worden warm geleverd in chafing dishes met brandpasta. Onze chauffeurs zorgen voor een nette levering en plaatsing, zoals afgesproken.

Wij streven naar een totale ontzorging. Indien gewenst, kunnen we aardewerk of disposable servies en bestek leveren. Ook tafels voor de presentatie van de lunch zijn beschikbaar op verzoek. Laat ons dit gerust weten bij de aanvraag.

Bij Delight kunt u het luncharrangement aanpassen binnen uw eigen budget. Een basisarrangement, bestaande uit minimaal 1,5 luxe belegde broodjes en een rijkelijk gevulde salade, kost gemiddeld €11,30 per persoon. U heeft tevens de optie om het arrangement uit te breiden met groentenwraps, boerensandwiches, huisgemaakte soepen, warme gerechten, verse fruit- of groentesmoothies, en andere heerlijke opties, afhankelijk van uw budget.

Geen zorgen! Wij zorgen voor een gevarieerde selectie van belegsoorten, waaronder kaas, vegetarische en/of veganistische opties, vleeswaren en vis. Heeft u specifieke voorkeuren, zoals volledig vegetarisch of veganistisch, of juist geen vis? Laat het ons gerust weten, we passen ons graag aan aan uw wensen.

Foodbook

referenties

Wat onze klanten zeggen

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze catering services.

Kerstmenu 2023

Geniet van ons heerlijke aanbod voor kerst. Voor meer informatie kunt u klikken op de onderstaande knop.