4.9 /5.0 op basis van 33 google reviews
9.0/10 op basis van 162 klantenvertellen reviews
Catering

Catering Hoofddorp

Delight Catering is een veelzijdige, creatieve cateraar voor bedrijven in Hoofddorp. Van partycatering tot lunches en de culinaire invulling, aankleding, decoratie en attributen. Alles uit voorraad leverbaar en daardoor flexibel en prijstechnisch interessant. Uw partycatering in Hoofddorp breiden wij voordelig uit met een spreekgestoelte, audiovisuele apparatuur, podia, presentatiemiddelen en nog veel meer. Heeft u behoefte aan een betrouwbare partner die u op horeca en catering gebied alles uit handen kan nemen in Hoofddorp? Aarzel dan niet en vraag om informatie. Wij hebben ons aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze catering services.

Hoogwaardige catering in Hoofddorp door een professionele cateraar

Wij vinden het als familiebedrijf van cateraars belangrijk om hoogwaardige catering in Hoofddorp neer te zetten. Onze benadering is persoonlijk, zowel voor bedrijfs- als partycatering in Hoofddorp. Delight Catering zet daar vol op in. Met een dienstbare instelling bieden we absoluut vakmanschap, gestoeld op jarenlange kennis en ervaring.

Voor lunches verzorgen wij overheerlijke mediterrane broodjes, wraps of bagels. Ook lunchpakketten of lunchbuffetten verzorgen wij voor groepen van vijftig tot duizenden personen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor:

Wij zijn trots op het feit dat 99% van onze klanten Delight Catering aanbeveelt. Zij waarderen onze culinaire kwaliteit, flexibiliteit, gastvrijheid en het feit dat we afspraken nakomen.

Passie voor catering ook in Hoofddorp

Wij hebben passie voor het vak en vinden het belangrijk om de kwaliteit van onze dienstverlening te borgen. Zo blijven we onszelf ontwikkelen als professionals. Wij zien elke opdracht als een uitdaging waar we met creativiteit en gedrevenheid aan werken. Uw wensen en ideeën zijn ons uitgangspunt en we stemmen de mogelijkheden af op uw budget. Vervolgens leggen we concrete en heldere afspraken zorgvuldig vast in een opdrachtbevestiging. Vraag online een offerte aan of stel uw vraag online. U kunt ons ook bellen. Wij horen graag uw catering wensen!

Veelgestelde vragen

Volledige ontzorging betekent dat wij als cateraar alle aspecten van de catering voor u uit handen nemen, zodat u zich kunt richten op andere zaken. Dit omvat onder andere het opzetten en afbreken van de catering, het serveren van eten en drinken, de afwas en de opruimwerkzaamheden. Ook kunnen wij u adviseren over het menu en de inrichting van de ruimte. Kortom, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en u zich geen zorgen hoeft te maken over de catering tijdens uw evenement.

Bij Delight Catering begrijpen we dat elk evenement uniek is en daarom hebben we geen vaste arrangementen. Wij werken met offertes op maat, zodat we aan bijna ieders behoeften kunnen voldoen.

De kosten voor catering zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal gasten, de duur van het evenement, het type catering en de locatie. Bij Delight Catering stellen we offertes op basis van uw specifieke wensen en eisen.

Ons team van cateringprofessionals werkt nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw evenement perfect verloopt. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig lunchbuffet of een uitgebreid diner, wij bieden een breed scala aan opties om aan uw culinaire wensen te voldoen.

Neem gerust contact met ons op om uw evenement te bespreken en om een offerte op maat te ontvangen. Onze tarieven zijn transparant en we bieden flexibele betalingsmogelijkheden, zodat u zeker weet dat u binnen uw budget blijft. Bij Delight Catering willen we ervoor zorgen dat uw evenement een succes wordt en kijken er naar uit om met u samen te werken!

Ja, dat kan zeker! Onze menukaart is slechts een voorbeeld van wat wij kunnen bieden en we staan open voor suggesties en speciale verzoeken van onze klanten. We kunnen samen met u een menu op maat samenstellen dat past bij uw wensen en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op om uw ideeën te bespreken en wij zullen ons best doen om aan uw wensen te vertalen in een offerte.

We begrijpen hoe lastig het kan zijn wanneer een deel van uw gasten allergieën heeft. Als opdrachtgever wilt u ervoor zorgen dat iedereen van uw evenement kan genieten, zonder zich zorgen te maken over allergische reacties. Daarom ondersteunen wij u hier graag bij.

Wij raden aan om één gezamenlijk menu te kiezen, waarbij we rekening houden met de allergenen van uw gasten. Het is belangrijk dat de allergenen tot 7 dagen voorafgaand aan het evenement aan ons worden doorgegeven, zodat onze chefs het menu hierop kunnen aanpassen. Hierbij zullen ze - indien nodig - een ander menu opstellen dat rekening houdt met de allergieën van uw gasten.

Onze chefs hebben ruime ervaring met het bereiden van allergenenvrije gerechten en ze zijn volledig op de hoogte van de richtlijnen voor allergenenbeheer. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw gasten gerechten krijgen die veilig voor hen zijn en die ook nog eens heerlijk smaken.

Wij vinden het belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de allergieën van uw gasten en daarom bieden wij deze service aan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat ons uw evenement tot een succes maken!

Na het aanvragen van een offerte streven wij ernaar om deze binnen 48 uur per e-mail naar u toe te sturen. In sommige gevallen kan het iets langer duren, bijvoorbeeld als er meer informatie nodig is of als het om een grotere opdracht gaat. In dat geval zullen wij u hierover informeren. Heeft u haast? Dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Foodbook

referenties

Wat onze klanten zeggen

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze catering services.

Kerstmenu 2023

Geniet van ons heerlijke aanbod voor kerst. Voor meer informatie kunt u klikken op de onderstaande knop.