Halal catering

Uw Islamitische feest is bij ons in goede handen. Door onze samenwerking met Halal gespecialiseerde leveranciers kunnen wij aan al uw wensen tegemoet komen. U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw Halal diner, Halal buffet of andere invulling waar Halal eten een onderdeel van is. Naast de catering verzorgen wij ook graag de decoratie en aankleding van uw feest. Wij zullen de sfeer van duizend en één nachten neerzetten en zullen u en uw gasten overwelmen met lekkernijen.

Wij verzorgen de culinaire invulling voor islamitische feesten

Geeft u een feest waar uitsluitend Halal mag worden gegeten? Wij verzorgen graag de catering voor uw islamitische feest. Door een nauwe samenwerking met gespecialiseerde leveranciers kunnen we een brede selectie van Halal-proof lekkernijen aanbieden. Op professionele wijze zetten wij de sfeer van duizend-en-één-nachten neer, waarbij we met aankleding en decoratie de juiste ambiance creëren. Als u dat wilt verzorgen we zelfs de tafels, stoelen, verwarming, verlichting en andere benodigdheden, zodat u zelf nergens aan hoeft te denken. Bent u geïnteresseerd in een gratis en geheel vrijblijvende offerte? Dan kunt u deze online aanvragen!

Halal catering met een persoonlijke benadering

Als familiebedrijf vinden we het echt belangrijk om de persoonlijke benadering naar onze klanten toe te behouden. En of het nu gaat om een groepje van 50 of van duizenden gasten, uw wensen en ideeën blijven continu centraal staan. Daarnaast bieden we altijd de mogelijkheid om tussendoor wijzigingen door te voeren. We zijn namelijk zeer flexibel en kunnen snel schakelen. Deze dienstbare instelling zorgt samen met een sterk inlevingsvermogen en absoluut vakmanschap voor een lange lijst van tevreden klanten.

Zo deden we eerder zaken met ABN Amro, Volkskrant, GGD, Fortis, Delta Lloyd, Ernst & Young, Hogeschool InHolland en vele anderen. Niet voor niets scoren we uit ruim 30 recensies een gemiddelde 8,9 op klantenvertellen.nl. Daar bovenop mochten we in 2010 zelfs de BVL (Belangenvereniging Landsmeer) ondernemersprijs van het jaar ontvangen. En daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op.

Halal catering

Wensen die uitkomen

Hoewel het klinkt als een sprookje, doen wij ons uiterste best om uw wensen uit te laten komen. Op basis van uw specifieke behoeften gaan we samen rond de tafel om uw behoeften in kaart te brengen en te kijken naar de mogelijkheden. Vanzelfsprekend houden we daarbij uw budget scherp in de gaten. Uiteindelijk leggen we in een opdrachtbevestiging alle gemaakte afspraken vast. Wilt u meer weten over de werkwijze van Delight Catering? We staan u graag te woord via 020-4825265 of info@delight-catering.nl!

Vragen? Bel ons op 020 482 52 65
  • Kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Dé cateraar van Amsterdam
  • Van kleine tot grote groepen

Vraag hier uw Halal catering offerte aan!