4.9 /5.0 op basis van 43 google reviews
9.0/10 op basis van 162 klantenvertellen reviews
Catering

Halal catering

Bij Delight Catering bieden wij onze klanten de mogelijkheid om al onze producten te verkrijgen in halal. We begrijpen dat halal-voeding belangrijk kan zijn voor onze klanten en we willen graag aan deze behoefte voldoen. Het is echter belangrijk om te vermelden dat deze optie niet verplicht is en dat klanten vrij zijn om te kiezen uit ons brede assortiment aan cateringopties.

Als cateraar zijn wij toegewijd aan het bieden van kwalitatief hoogwaardige cateringdiensten die aan de behoeften en wensen van onze klanten voldoen. We willen ervoor zorgen dat elk evenement dat we cateren een onvergetelijke ervaring wordt, ongeacht de dieetbeperkingen of persoonlijke voorkeuren van onze klanten.

Onze halal-cateringservice is beschikbaar voor alle soorten evenementen en we bieden een breed scala aan halal-opties die aan de smaakpapillen van al uw gasten zullen voldoen. Ons team van ervaren chef-koks zorgt ervoor dat elk gerecht met zorg wordt bereid en dat het aan de hoogste normen van smaak en kwaliteit voldoet.

Als u geïnteresseerd bent in onze halal-cateringservice, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan altijd klaar om u te helpen bij het organiseren van een onvergetelijk evenement dat aan al uw wensen voldoet.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze catering services.

Wij verzorgen de culinaire invulling voor islamitische feesten

Geeft u een feest waar uitsluitend Halal mag worden gegeten? Wij verzorgen graag de catering voor uw islamitische feest. Door een nauwe samenwerking met gespecialiseerde leveranciers kunnen we een brede selectie van Halal-proof lekkernijen aanbieden. Op professionele wijze zetten wij de sfeer van duizend-en-één-nachten neer, waarbij we met aankleding en decoratie de juiste ambiance creëren. Als u dat wilt verzorgen we zelfs de tafels, stoelen, verwarming, verlichting en andere benodigdheden, zodat u zelf nergens aan hoeft te denken. Bent u geïnteresseerd in een gratis en geheel vrijblijvende offerte? Dan kunt u deze online aanvragen!

Halal catering met een persoonlijke benadering

Als familiebedrijf vinden we het echt belangrijk om de persoonlijke benadering naar onze klanten toe te behouden. En of het nu gaat om een groepje van 50 of van duizenden gasten, uw wensen en ideeën blijven continu centraal staan. Daarnaast bieden we altijd de mogelijkheid om tussendoor wijzigingen door te voeren. We zijn namelijk zeer flexibel en kunnen snel schakelen. Deze dienstbare instelling zorgt samen met een sterk inlevingsvermogen en absoluut vakmanschap voor een lange lijst van tevreden klanten.

Zo deden we eerder zaken met ABN Amro, Volkskrant, GGD, Fortis, Delta Lloyd, Ernst & Young, Hogeschool InHolland en vele anderen. Niet voor niets scoren we uit ruim 30 recensies een gemiddelde 8,9 op klantenvertellen.nl. Daar bovenop mochten we in 2010 zelfs de BVL (Belangenvereniging Landsmeer) ondernemersprijs van het jaar ontvangen. En daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op.

Wensen die uitkomen

Hoewel het klinkt als een sprookje, doen wij ons uiterste best om uw wensen uit te laten komen. Op basis van uw specifieke behoeften gaan we samen rond de tafel om uw behoeften in kaart te brengen en te kijken naar de mogelijkheden. Vanzelfsprekend houden we daarbij uw budget scherp in de gaten. Uiteindelijk leggen we in een opdrachtbevestiging alle gemaakte afspraken vast. Wilt u meer weten over de werkwijze van Delight Catering? We staan u graag te woord via 020-4825265 of info@delight-catering.nl!

Veelgestelde vragen

Volledige ontzorging betekent dat wij als cateraar alle aspecten van de catering voor u uit handen nemen, zodat u zich kunt richten op andere zaken. Dit omvat onder andere het opzetten en afbreken van de catering, het serveren van eten en drinken, de afwas en de opruimwerkzaamheden. Ook kunnen wij u adviseren over het menu en de inrichting van de ruimte. Kortom, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en u zich geen zorgen hoeft te maken over de catering tijdens uw evenement.

Bij Delight Catering begrijpen we dat elk evenement uniek is en daarom hebben we geen vaste arrangementen. Wij werken met offertes op maat, zodat we aan bijna ieders behoeften kunnen voldoen.

De kosten voor catering zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal gasten, de duur van het evenement, het type catering en de locatie. Bij Delight Catering stellen we offertes op basis van uw specifieke wensen en eisen.

Ons team van cateringprofessionals werkt nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw evenement perfect verloopt. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig lunchbuffet of een uitgebreid diner, wij bieden een breed scala aan opties om aan uw culinaire wensen te voldoen.

Neem gerust contact met ons op om uw evenement te bespreken en om een offerte op maat te ontvangen. Onze tarieven zijn transparant en we bieden flexibele betalingsmogelijkheden, zodat u zeker weet dat u binnen uw budget blijft. Bij Delight Catering willen we ervoor zorgen dat uw evenement een succes wordt en kijken er naar uit om met u samen te werken!

Ja, dat kan zeker! Onze menukaart is slechts een voorbeeld van wat wij kunnen bieden en we staan open voor suggesties en speciale verzoeken van onze klanten. We kunnen samen met u een menu op maat samenstellen dat past bij uw wensen en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op om uw ideeën te bespreken en wij zullen ons best doen om aan uw wensen te vertalen in een offerte.

We begrijpen hoe lastig het kan zijn wanneer een deel van uw gasten allergieën heeft. Als opdrachtgever wilt u ervoor zorgen dat iedereen van uw evenement kan genieten, zonder zich zorgen te maken over allergische reacties. Daarom ondersteunen wij u hier graag bij.

Wij raden aan om één gezamenlijk menu te kiezen, waarbij we rekening houden met de allergenen van uw gasten. Het is belangrijk dat de allergenen tot 7 dagen voorafgaand aan het evenement aan ons worden doorgegeven, zodat onze chefs het menu hierop kunnen aanpassen. Hierbij zullen ze - indien nodig - een ander menu opstellen dat rekening houdt met de allergieën van uw gasten.

Onze chefs hebben ruime ervaring met het bereiden van allergenenvrije gerechten en ze zijn volledig op de hoogte van de richtlijnen voor allergenenbeheer. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw gasten gerechten krijgen die veilig voor hen zijn en die ook nog eens heerlijk smaken.

Wij vinden het belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de allergieën van uw gasten en daarom bieden wij deze service aan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat ons uw evenement tot een succes maken!

Na het aanvragen van een offerte streven wij ernaar om deze binnen 48 uur per e-mail naar u toe te sturen. In sommige gevallen kan het iets langer duren, bijvoorbeeld als er meer informatie nodig is of als het om een grotere opdracht gaat. In dat geval zullen wij u hierover informeren. Heeft u haast? Dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Foodbook

referenties

Wat onze klanten zeggen

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze catering services.

Kerstmenu 2023

Geniet van ons heerlijke aanbod voor kerst. Voor meer informatie kunt u klikken op de onderstaande knop.