4.9 /5.0 op basis van 46 google reviews
9.0/10 op basis van 162 klantenvertellen reviews
Catering

Complete dagcatering

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare cateringpartner die uw evenement van begin tot eind kan verzorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid programma dat bestaat uit een ontbijt, meerdere coffeebreaks, een lunch en een aansluitende borrel. Op deze manier wordt uw zakelijke bijeenkomst van begin tot eind volledig verzorgd en kunnen uw gasten zich volledig richten op de inhoud van het programma. Wij bieden verschillende mogelijkheden qua menu’s en settings, passend bij de sfeer van uw evenement en uw specifieke wensen en behoeften.

Ons ontbijtassortiment varieert van een uitgebreid warm en koud buffet tot gezonde smoothiebowls en heerlijk belegde broodjes. Ook voor de coffeebreaks hebben wij diverse opties, van verse smoothies en fruitsalades tot luxe patisserie en warme hartige snacks.

Voor de lunch bieden wij u verschillende mogelijkheden, van belegde broodjes en wraps tot complete warme buffetten. Ook is het mogelijk om alle ingrediënten los te bestellen, zodat u zelf uw lunch kunt samenstellen.

En natuurlijk mogen we de aansluitende borrel niet vergeten. Wij kunnen voor u een uitgebreid borrelarrangement verzorgen met luxe hapjes en drankjes naar keuze. Van een selectie van smaakvolle wijnen tot een creatieve cocktailbar of gin-tonic station, wij zorgen ervoor dat uw gasten kunnen genieten van een smaakvolle en gezellige borrel.

Wij vinden het belangrijk dat de catering perfect aansluit bij uw wensen en de sfeer van uw evenement. Daarom bespreken wij graag samen met u uw wensen en ideeën, zodat wij de catering perfect kunnen afstemmen op uw specifieke behoeften.

Met onze professionele en persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat u zich kunt concentreren op uw gasten en het evenement zelf, terwijl wij alles op het gebied van catering verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij staan voor u klaar!

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze catering services.

Veelgestelde vragen

Volledige ontzorging betekent dat wij als cateraar alle aspecten van de catering voor u uit handen nemen, zodat u zich kunt richten op andere zaken. Dit omvat onder andere het opzetten en afbreken van de catering, het serveren van eten en drinken, de afwas en de opruimwerkzaamheden. Ook kunnen wij u adviseren over het menu en de inrichting van de ruimte. Kortom, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en u zich geen zorgen hoeft te maken over de catering tijdens uw evenement.

Bij Delight Catering begrijpen we dat elk evenement uniek is en daarom hebben we geen vaste arrangementen. Wij werken met offertes op maat, zodat we aan bijna ieders behoeften kunnen voldoen.

De kosten voor catering zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal gasten, de duur van het evenement, het type catering en de locatie. Bij Delight Catering stellen we offertes op basis van uw specifieke wensen en eisen.

Ons team van cateringprofessionals werkt nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw evenement perfect verloopt. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig lunchbuffet of een uitgebreid diner, wij bieden een breed scala aan opties om aan uw culinaire wensen te voldoen.

Neem gerust contact met ons op om uw evenement te bespreken en om een offerte op maat te ontvangen. Onze tarieven zijn transparant en we bieden flexibele betalingsmogelijkheden, zodat u zeker weet dat u binnen uw budget blijft. Bij Delight Catering willen we ervoor zorgen dat uw evenement een succes wordt en kijken er naar uit om met u samen te werken!

Ja, dat kan zeker! Onze menukaart is slechts een voorbeeld van wat wij kunnen bieden en we staan open voor suggesties en speciale verzoeken van onze klanten. We kunnen samen met u een menu op maat samenstellen dat past bij uw wensen en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op om uw ideeën te bespreken en wij zullen ons best doen om aan uw wensen te vertalen in een offerte.

We begrijpen hoe lastig het kan zijn wanneer een deel van uw gasten allergieën heeft. Als opdrachtgever wilt u ervoor zorgen dat iedereen van uw evenement kan genieten, zonder zich zorgen te maken over allergische reacties. Daarom ondersteunen wij u hier graag bij.

Wij raden aan om één gezamenlijk menu te kiezen, waarbij we rekening houden met de allergenen van uw gasten. Het is belangrijk dat de allergenen tot 7 dagen voorafgaand aan het evenement aan ons worden doorgegeven, zodat onze chefs het menu hierop kunnen aanpassen. Hierbij zullen ze - indien nodig - een ander menu opstellen dat rekening houdt met de allergieën van uw gasten.

Onze chefs hebben ruime ervaring met het bereiden van allergenenvrije gerechten en ze zijn volledig op de hoogte van de richtlijnen voor allergenenbeheer. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw gasten gerechten krijgen die veilig voor hen zijn en die ook nog eens heerlijk smaken.

Wij vinden het belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de allergieën van uw gasten en daarom bieden wij deze service aan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat ons uw evenement tot een succes maken!

Na het aanvragen van een offerte streven wij ernaar om deze binnen 48 uur per e-mail naar u toe te sturen. In sommige gevallen kan het iets langer duren, bijvoorbeeld als er meer informatie nodig is of als het om een grotere opdracht gaat. In dat geval zullen wij u hierover informeren. Heeft u haast? Dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Foodbook

referenties

Wat onze klanten zeggen

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze catering services.

Kerstmenu 2023

Geniet van ons heerlijke aanbod voor kerst. Voor meer informatie kunt u klikken op de onderstaande knop.