4.9 /5.0 op basis van 46 google reviews
9.0/10 op basis van 162 klantenvertellen reviews
Catering

Buffet

Bij Delight Catering willen we graag dat uw buffet perfect aansluit bij uw evenement en gasten. Daarom bieden wij niet alleen onze vaste menu’s aan, maar kunnen wij ook menu’s op maat opstellen. Volledig naar uw wens in te vullen.

Wilt u bijvoorbeeld een vegetarisch buffet, of heeft u specifieke dieetwensen of allergieën? Geen probleem, wij denken graag met u mee en zorgen voor passende gerechten die aansluiten bij uw wensen.

Onze ervaren chefs maken gebruik van verse ingrediënten en bereiden alle gerechten met veel liefde en passie. Wij staan bekend om onze creatieve en smaakvolle combinaties die uw gasten zeker zullen verrassen en verwennen. Van Italiaanse pasta’s en Spaanse tapas tot Aziatische specialiteiten en Griekse mezze.

Of het nu gaat om een intiem diner thuis (vanaf 30 personen) of een groot evenement op locatie, bij Delight Catering staan wij voor u klaar om u te voorzien van een heerlijk buffet op maat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze catering services.

Veelgestelde vragen

Onze service voor buffetleveringen begint vanaf een minimumaantal van 30 personen. Voor een volledige verzorging, inclusief personeel, streven wij naar een minimumaantal van 50 personen. Wij hebben geen specifiek vastgesteld maximum aantal gasten; we zijn flexibel en passen ons aan aan diverse groepsgroottes. Echter adviseren wij wanneer het aantal gasten de 150 overschrijdt, adviseren wij om het buffet over twee uitgiftes te verdelen. Hiermee zorgen we voor een vlotte service en optimale ervaring voor al uw gasten.

Dit is niet nodig, aangezien al onze gerechten zorgvuldig ter plaatse, op locatie, warm of koud worden bereid. Wij waarborgen de juiste temperatuur van de gerechten en leveren deze voldoende verwarmd of gekoeld, klaar om direct geserveerd te worden.

Wij voorzien in warmhoudbakken of chafing dishes om de gerechten warm te kunnen leveren. Deze worden op verzoek door onze chauffeur en volgens uw wensen gepresenteerd op de buffettafels, die door u zelf verzorgd kunnen worden of door ons opgesteld worden, afhankelijk van uw voorkeur. Het is ons streven om een vlekkeloze en aantrekkelijke presentatie te verzorgen, waarbij we rekening houden met uw gewenste opstelling en de esthetiek van de buffetruimte.

Onze standaardbuffetservice omvat altijd het buffet zelf, compleet met opschepbestek, benodigde schalen en chafing dishes voor het behoud van de warmte van de gerechten. Op verzoek kunnen wij extra diensten aanbieden, zoals het verzorgen van aardewerk of disposable servies en bestek, buffettafels en een scala aan andere benodigdheden om uw evenement compleet te maken.

Absoluut! Wij hechten veel waarde aan uw specifieke wensen en streven ernaar om een menu op maat samen te stellen dat perfect aansluit op uw voorkeuren en verwachtingen. Uw tevredenheid staat bij ons centraal. Naar aanleiding van uw aanvraag zullen wij altijd telefonisch contact opnemen en de eventuele wensen op voorhand bespreken.

Foodbook

referenties

Wat onze klanten zeggen

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze catering services.

Kerstmenu 2023

Geniet van ons heerlijke aanbod voor kerst. Voor meer informatie kunt u klikken op de onderstaande knop.