Bruiloft catering

Zoekt u voor uw bruiloft een betrouwbare partner die uw catering verzorgt? Dan bent u bij Delight Catering écht aan het juiste adres. Wij zijn zeer ervaren in het verzorgen van huwelijken en nemen uw wensen tot in de puntjes met u door. Wellicht heeft u thuis en in uw tuin voldoende ruimte of is er een speciale locatie waar u mooie herinneringen aan heeft. Komt u er echter zelf niet uit, dan helpen wij u graag bij het uitzoeken van een geschikte locatie. Wij kunnen de gehele dag voor u verzorgen. Van plechtigheid tot receptie en van feestavond tot entertainment. Maak uw wensen aan ons kenbaar en we voorzien u van een gratis en geheel vrijblijvende offerte op maat!

Bruiloft catering
Bruiloft catering

Professionele bruiloft catering voor groepen van 50 tot duizenden personen

Delight Catering biedt professionele catering aan groepen vanaf 50 tot wel duizenden personen in de omgeving van groot Amsterdam. Dit doen we met een team van vakbekwame professionals die stuk voor stuk met een dienstbare instelling ervoor zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Zodoende kunt u alles uit handen geven. Eet, dans, ontspan en geniet van uw avond!

Elk feest en elke groep is weer anders. Het is voor ons dan ook telkens opnieuw een uitdaging om te voorzien in al uw wensen en ideeën. Gelukkig gaat dat ons best goed af. Dat baseren we onder andere op een gemiddelde 8,9 die we mogen ontvangen op onafhankelijk beoordelingsplatform klantenvertellen.nl, op de ondernemer van het jaar 2010 award van de BVL (Bedrijfsbelangenvereniging Landsmeer) en een lange lijst van tevreden klanten.

Uw wensen en ideeën

Wanneer we een feestelijke aangelegenheid naar volle tevredenheid willen laten verlopen moeten uw wensen en ideeën centraal staan. Daarom zorgen we van begin tot eind voor een prettige communicatie. Bijvoorbeeld door een offerte op maat en een heldere opdrachtbevestiging met concrete afspraken. Maar ook door snel te kunnen schakelen als u wijzigingen wilt doorvoeren en in de bediening van onze vakbekwame professionals. Zelf ervaren? U kunt ons benaderen via 020-4825265 en info@delight-catering.nl!

Vragen? Bel ons op 020 482 52 65
Vraag hier uw Bruiloft catering offerte aan!