4.9 /5.0 op basis van 46 google reviews
9.0/10 op basis van 162 klantenvertellen reviews
Catering

Broodjes bestellen Amsterdam

Heeft u een vergadering, cursus of andere bijeenkomst? Of wilt u overheerlijke broodjes bestellen in Amsterdam voor een bruiloft, communie of verjaardag? Delight Catering tilt uw lunch of broodmaaltijd naar een hoger niveau. Ons culinaire team verrast u met een ruime keuze aan belegde broodjes met de meest tongstrelende combinaties. Wij maken gebruik van dagverse ingrediënten. Van het lekkerste 100% ambachtelijk halal vlees en vis tot veganistisch, lactose- en glutenvrij. Uw wens is onze uitdaging. Wij zorgen voor belegde broodjes in Amsterdam met een hemelse smaak. Informeer naar de mogelijkheden of bestel direct online.

Pak uit met de crème de la crème van de belegde broodjes

Voor Delight Catering is niets te gek bij broodjes bestellen in Amsterdam. Wilt u tussen de middag uitpakken met de crème de la crème van de belegde broodjes? Kies voor luxe broodjes bestellen en geniet van de smaak van het malse beleg en de verse ingrediënten. Wij hebben allerlei soorten broodjes. Van pistolet wit en bruin, Italiaanse bol en triangel tot sandwiches, zachte kadetten, maanzaadbollen en meergranenbollen.

Bestel belegde broodjes voor een lunch bij dé cateraar van Amsterdam. Wij bezorgen luxe en mediterrane broodjes die de smaakpapillen beroeren, evenals wraps, bagels en salades. Dit doen wij voor grote en kleine groepen. U krijgt kwaliteit voor een messcherpe prijs.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze catering services.

Broodjes bestellen in Amsterdam met biologische producten

De echte lekkerbek zit goed met de belegde broodjes van Delight Catering. Wij houden van ons vak en presteren op topniveau. Maak uw wensen bij broodjes bestellen in Amsterdam kenbaar en wij gaan voor u met passie aan de slag. Wij zijn creatief en flexibel en zien dagelijks een uitdaging in bijzondere culinaire invullingen.

Wilt u een biologische catering? Wij werken op duurzame wijze met biologische producten, met behoud van kwaliteit en smaak. Onze werkwijze is even duurzaam. We gaan bewust om met stroom, kopen scherp in, reduceren voedselverspilling tot het maximale en scheiden waar mogelijk het afval. Ons proces om dagelijks tussen de 1.500 en 2.500 broodjes te bezorgen, is perfect geoptimaliseerd.

Luncharrangementen en lunchpakketten met heerlijke broodjes

Delight Catering heeft luncharrangementen met de lekkerste creaties. U kunt luxe belegde harde en zachte broodjes bestellen in Amsterdam, met daarnaast huisgemaakte soep, gevulde salade, warme items en luxe belegde wraps en trammezini sandwiches. Of ga voor lunchpakketten op maat, met een keuze tussen basic, basis, normaal en luxe.

Onze chefs bereiden alle maaltijden en gerechten met verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Met zo min mogelijk e-nummers, conserveringsmiddelen of andere additieven. Het draait om de smaaksensatie en smaakbeleving. Al het eten wordt ambachtelijk bereid en koelvers verpakt onder beschermde atmosfeer.

Veelgestelde vragen

Volledige ontzorging betekent dat wij als cateraar alle aspecten van de catering voor u uit handen nemen, zodat u zich kunt richten op andere zaken. Dit omvat onder andere het opzetten en afbreken van de catering, het serveren van eten en drinken, de afwas en de opruimwerkzaamheden. Ook kunnen wij u adviseren over het menu en de inrichting van de ruimte. Kortom, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en u zich geen zorgen hoeft te maken over de catering tijdens uw evenement.

Bij Delight Catering begrijpen we dat elk evenement uniek is en daarom hebben we geen vaste arrangementen. Wij werken met offertes op maat, zodat we aan bijna ieders behoeften kunnen voldoen.

De kosten voor catering zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal gasten, de duur van het evenement, het type catering en de locatie. Bij Delight Catering stellen we offertes op basis van uw specifieke wensen en eisen.

Ons team van cateringprofessionals werkt nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw evenement perfect verloopt. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig lunchbuffet of een uitgebreid diner, wij bieden een breed scala aan opties om aan uw culinaire wensen te voldoen.

Neem gerust contact met ons op om uw evenement te bespreken en om een offerte op maat te ontvangen. Onze tarieven zijn transparant en we bieden flexibele betalingsmogelijkheden, zodat u zeker weet dat u binnen uw budget blijft. Bij Delight Catering willen we ervoor zorgen dat uw evenement een succes wordt en kijken er naar uit om met u samen te werken!

Ja, dat kan zeker! Onze menukaart is slechts een voorbeeld van wat wij kunnen bieden en we staan open voor suggesties en speciale verzoeken van onze klanten. We kunnen samen met u een menu op maat samenstellen dat past bij uw wensen en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op om uw ideeën te bespreken en wij zullen ons best doen om aan uw wensen te vertalen in een offerte.

We begrijpen hoe lastig het kan zijn wanneer een deel van uw gasten allergieën heeft. Als opdrachtgever wilt u ervoor zorgen dat iedereen van uw evenement kan genieten, zonder zich zorgen te maken over allergische reacties. Daarom ondersteunen wij u hier graag bij.

Wij raden aan om één gezamenlijk menu te kiezen, waarbij we rekening houden met de allergenen van uw gasten. Het is belangrijk dat de allergenen tot 7 dagen voorafgaand aan het evenement aan ons worden doorgegeven, zodat onze chefs het menu hierop kunnen aanpassen. Hierbij zullen ze - indien nodig - een ander menu opstellen dat rekening houdt met de allergieën van uw gasten.

Onze chefs hebben ruime ervaring met het bereiden van allergenenvrije gerechten en ze zijn volledig op de hoogte van de richtlijnen voor allergenenbeheer. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw gasten gerechten krijgen die veilig voor hen zijn en die ook nog eens heerlijk smaken.

Wij vinden het belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de allergieën van uw gasten en daarom bieden wij deze service aan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat ons uw evenement tot een succes maken!

Na het aanvragen van een offerte streven wij ernaar om deze binnen 48 uur per e-mail naar u toe te sturen. In sommige gevallen kan het iets langer duren, bijvoorbeeld als er meer informatie nodig is of als het om een grotere opdracht gaat. In dat geval zullen wij u hierover informeren. Heeft u haast? Dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Foodbook

referenties

Wat onze klanten zeggen

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze catering services.

Kerstmenu 2023

Geniet van ons heerlijke aanbod voor kerst. Voor meer informatie kunt u klikken op de onderstaande knop.