4.9 /5.0 op basis van 43 google reviews
9.0/10 op basis van 162 klantenvertellen reviews
Catering

Borrel bites (receptie)

Bij ons kun je terecht voor een uitgebreid assortiment aan Borrel Bites, perfect voor bij jouw receptie of borrel.

We hebben een ruime keuze aan Borrel Bites, waaronder heerlijke blini’s met gerookte makreel en soft tortilla’s met krokante kip. Ook kun je genieten van bijvoorbeeld een pistache macaron met burrata crème, feuilletee met brie en bosvruchten, Gamba Al Ajill en nog veel meer. Al onze hapjes worden met verse ingrediënten bereid en zijn een lust voor het oog.

Bij ons hoef je je ook geen zorgen te maken over allergieën of dieetwensen. We houden rekening met al jouw speciale wensen, of je nu gluten- of lactosevrij wilt eten, veganistisch bent of andere dieetwensen hebt.

Naast het leveren van de Borrel Bites, kunnen we ook de volledige verzorging van jouw receptie voor onze rekening nemen. Van aankleding tot bediening en dranken, wij zorgen ervoor dat jouw evenement tot in de puntjes is verzorgd.

Wil je meer informatie over ons assortiment aan Borrel Bites of over onze receptieservice? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag om van jouw receptie of borrel een onvergetelijke ervaring te maken!

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze catering services.

Veelgestelde vragen

Borrel bites, ook wel bekend als hapjes of amuses, zijn heerlijke kleine versnaperingen die perfect zijn om te serveren tijdens een informele borrel, een evenement of als smakelijke opwarmer voorafgaand aan een diner. Deze verfijnde kleine hapjes worden met zorg samengesteld om gasten te verwennen met een scala aan smaken en texturen, en om de smaakpapillen te prikkelen voorafgaand aan de hoofdmaaltijd. Of het nu gaat om verrukkelijke mini-gerechtjes of kleine smaakvolle creaties, borrel bites zijn bedoeld om de gezelligheid te vergroten en de culinaire ervaring te verrijken.

De hoeveelheid van het serveren van borrel bites hangt volledig af van de duur van uw evenement en de gewenste ervaring. Over het algemeen raden we aan om minstens elke dertig tot vijfenveertig minuten een nieuwe ronde van hapjes te presenteren, vooral bij evenementen met een langere duur. Als richtlijn voor een evenement van ongeveer twee uur, adviseren we een aanbod van gemiddeld drie tot vier borrel bites per persoon.

De manier waarop we de borrel bites aanbieden, hangt af van het aantal aanwezige gasten. Voor evenementen vanaf 30 tot 50 personen wordt de levering van de borrel bites zonder bediening aangeboden. Wanneer het aantal gasten boven de 50 ligt, bieden wij een uitgebreidere service aan. In dit geval nemen wij niet alleen de levering voor onze rekening, maar kunnen wij ook voorzien in personeel welke de borrel bites zal uitserveren.

Wij leveren de borrel bites op schalen, klaar om direct uit te serveren. Op basis van aflevering zullen wij de schalen met borrel bites in thermoboxen afleveren zodat deze gedurende de middag/avond voldoende gekoeld blijven. Elke borrel bite wordt op een unieke en representatieve manier gepresenteerd, waardoor deze direct klaar zijn om geserveerd te worden.

Onze borrel bites zijn niet bedoeld als een volwaardige vervanging voor een avondmaaltijd. Indien u op zoek bent naar een alternatief dat meer geschikt is als avondmaal, willen we u graag doorverwijzen naar onze walking dinner opties. Een walking dinner biedt een meer uitgebreide culinaire ervaring, waarbij een gevarieerd aanbod aan gerechten in kleinere porties wordt geserveerd.

Foodbook

referenties

Wat onze klanten zeggen

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze catering services.

Kerstmenu 2023

Geniet van ons heerlijke aanbod voor kerst. Voor meer informatie kunt u klikken op de onderstaande knop.