4.9 /5.0 op basis van 41 google reviews
9.0/10 op basis van 162 klantenvertellen reviews
Catering

BBQ Catering

Wij weten we als geen ander hoe belangrijk de juiste setting is voor een perfecte barbecue. Of het nu gaat om een intiem tuinfeestje of een grootschalig evenement, wij zorgen ervoor dat de locatie er prachtig uitziet. We bieden een breed scala aan meubilair, zoals grote parasols voor wat schaduw, verschillende lijnen aan statafels voor het gezellig samenzijn, sfeervolle picknicktafels en heaters om de avond aangenaam te maken. Maar we gaan ook nog een stapje verder: wat dacht u van een volledige bar, een G&T bar of cocktailbar?

Maar ook het menu van onze barbecue-catering is uniek en veelzijdig. We bieden een BBQ Bourgondisch arrangement in buffetstijl, waarbij u en uw gasten zich tegoed kunnen doen aan diverse vlees- en vissoorten, salades en bijgerechten. Maar we hebben ook een heerlijk BBQ-menu in walking dinner stijl. Hierbij komt de chef de gerechten vers van de barbecue halen en worden deze in kleine porties in meerdere gangen op aardewerk servies geserveerd. De gerechten zijn overheerlijk en worden met veel zorg bereid door onze professionele koks.

Wilt u liever zelf aan de slag op de barbecue? Dat kan ook! Wij bieden namelijk de mogelijkheid om een BBQ-pakket bij u thuis te laten bezorgen, zodat u zelf kunt grillen wanneer het u uitkomt. Wij zorgen voor alle benodigdheden en instructies, zodat u en uw gasten kunnen genieten van een heerlijke barbecue zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het organiseren ervan.

Bij Delight Catering draait het niet alleen om lekker eten, maar ook om de complete ervaring. Wij zorgen ervoor dat de setting van de barbecue perfect aansluit bij uw wensen, zodat u en uw gasten zich helemaal op hun gemak voelen. Bij ons is niets te gek en nemen we graag al uw wensen mee in het samenstellen van het perfecte menu. Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres voor een onvergetelijke barbecue-ervaring!

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze catering services.

Veelgestelde vragen

Volledige ontzorging betekent dat wij als cateraar alle aspecten van de catering voor u uit handen nemen, zodat u zich kunt richten op andere zaken. Dit omvat onder andere het opzetten en afbreken van de catering, het serveren van eten en drinken, de afwas en de opruimwerkzaamheden. Ook kunnen wij u adviseren over het menu en de inrichting van de ruimte. Kortom, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en u zich geen zorgen hoeft te maken over de catering tijdens uw evenement.

Bij Delight Catering begrijpen we dat elk evenement uniek is en daarom hebben we geen vaste arrangementen. Wij werken met offertes op maat, zodat we aan bijna ieders behoeften kunnen voldoen.

De kosten voor catering zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal gasten, de duur van het evenement, het type catering en de locatie. Bij Delight Catering stellen we offertes op basis van uw specifieke wensen en eisen.

Ons team van cateringprofessionals werkt nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw evenement perfect verloopt. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig lunchbuffet of een uitgebreid diner, wij bieden een breed scala aan opties om aan uw culinaire wensen te voldoen.

Neem gerust contact met ons op om uw evenement te bespreken en om een offerte op maat te ontvangen. Onze tarieven zijn transparant en we bieden flexibele betalingsmogelijkheden, zodat u zeker weet dat u binnen uw budget blijft. Bij Delight Catering willen we ervoor zorgen dat uw evenement een succes wordt en kijken er naar uit om met u samen te werken!

Ja, dat kan zeker! Onze menukaart is slechts een voorbeeld van wat wij kunnen bieden en we staan open voor suggesties en speciale verzoeken van onze klanten. We kunnen samen met u een menu op maat samenstellen dat past bij uw wensen en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op om uw ideeën te bespreken en wij zullen ons best doen om aan uw wensen te vertalen in een offerte.

We begrijpen hoe lastig het kan zijn wanneer een deel van uw gasten allergieën heeft. Als opdrachtgever wilt u ervoor zorgen dat iedereen van uw evenement kan genieten, zonder zich zorgen te maken over allergische reacties. Daarom ondersteunen wij u hier graag bij.

Wij raden aan om één gezamenlijk menu te kiezen, waarbij we rekening houden met de allergenen van uw gasten. Het is belangrijk dat de allergenen tot 7 dagen voorafgaand aan het evenement aan ons worden doorgegeven, zodat onze chefs het menu hierop kunnen aanpassen. Hierbij zullen ze - indien nodig - een ander menu opstellen dat rekening houdt met de allergieën van uw gasten.

Onze chefs hebben ruime ervaring met het bereiden van allergenenvrije gerechten en ze zijn volledig op de hoogte van de richtlijnen voor allergenenbeheer. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw gasten gerechten krijgen die veilig voor hen zijn en die ook nog eens heerlijk smaken.

Wij vinden het belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de allergieën van uw gasten en daarom bieden wij deze service aan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat ons uw evenement tot een succes maken!

Na het aanvragen van een offerte streven wij ernaar om deze binnen 48 uur per e-mail naar u toe te sturen. In sommige gevallen kan het iets langer duren, bijvoorbeeld als er meer informatie nodig is of als het om een grotere opdracht gaat. In dat geval zullen wij u hierover informeren. Heeft u haast? Dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Foodbook

referenties

Wat onze klanten zeggen

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze catering services.

Kerstmenu 2023

Geniet van ons heerlijke aanbod voor kerst. Voor meer informatie kunt u klikken op de onderstaande knop.