4.9 /5.0 op basis van 43 google reviews
9.0/10 op basis van 162 klantenvertellen reviews
Catering

Catering Amstelveen

Lekkere borrelhapjes voor op het feest, een verzorgde lunch of diner voor een bijeenkomst met uw zakenrelaties of een high tea voor een gezellig samenzijn met uw familie, vrienden of vriendinnen. Delight Catering verzorgt een catering in Amstelveen op maat. Wij denken met u mee. Onze cateringservices zijn naadloos afgestemd op uw wensen en uw gezelschap. Wij creëren een warme ambiance, bij u thuis, op kantoor, op het evenemententerrein, in de congresruimte of op het terras. U krijgt maatwerk, variërend van een specifieke cateringinvulling tot een complete partycatering, inclusief locatie en inschakeling van bloemisten, fotografen en stylisten. Kies voor de kwaliteit, versheid en betaalbaarheid van onze catering in Amstelveen en vraag een offerte aan of bestel direct online uw eten en drinken.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze catering services.

Delight Catering, uw partner in hoogwaardige catering

Delight Catering is uw partner voor speciale gebeurtenissen en evenementen. Wij zorgen voor een huwelijksdag zonder stress, met een catering in Amstelveen van hoog niveau en desgewenst een bijzondere trouwlocatie en/of totale partyservice. Onze veelgeroemde, op maat gesneden culinaire omlijsting en trendsettende gerechten geven uw events een boost. Als u zelf online wilt bestellen, heeft u een uitgebreide keuze aan pakketten en arrangementen.

  • Ontbijt (a simple breakfast, delighted breakfast of healthy start)
  • Luncharrangementen (van soep, salades en warme items tot luxe broodjes, bolletjes en wraps)
  • Lunchpakketten (basic, basis, normaal en luxe)
  • Buffetten (kinderbuffet, satébuffet en build your own burger buffet)
  • Borrelhapjes (healthy plateau, good choice plateau of delighted plateau)
  • BBQ-pakketten (brons, zilver en goud)
  • Drankarrangementen (van wijn, bier en frisdrank, tot smoothies, jus d’orange en melk)

Gerechten van verse kwaliteitsproducten, met passie bereid

Delight Catering onderscheidt zich al ruim 25 jaar als cateraar op topniveau, met een brede specialisatie. Onze koks zijn ervaren, onze bediening is vriendelijk en attent. Wij verzorgen een catering in Amstelveen voor particulieren en bedrijven. Wij werken met verse kwaliteitsproducten, inclusief 100% ambachtelijk halal vlees, vis en verse ingrediënten. Wij bereiden met liefde en vakmanschap veganistische en lactose- en glutenvrije gerechten. Onze cateringservice kan groepen van allerlei grootte aan, van vijftig tot een paarduizend. Wij doen zelfs voor u de afwas! Onze hoge culinaire kwaliteit en flexibele dienstverlening vertaalt zich in een hoge klantwaardering.

Neem contact op voor eersteklas catering in Amstelveen

Delight Catering laat al uw dromen uitkomen. Bel (020 – 482 52 64), e-mail (info@delight-catering.nl) of verzend het aanvraagformulier voor eersteklas catering in Amstelveen.

Veelgestelde vragen

Volledige ontzorging betekent dat wij als cateraar alle aspecten van de catering voor u uit handen nemen, zodat u zich kunt richten op andere zaken. Dit omvat onder andere het opzetten en afbreken van de catering, het serveren van eten en drinken, de afwas en de opruimwerkzaamheden. Ook kunnen wij u adviseren over het menu en de inrichting van de ruimte. Kortom, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en u zich geen zorgen hoeft te maken over de catering tijdens uw evenement.

Bij Delight Catering begrijpen we dat elk evenement uniek is en daarom hebben we geen vaste arrangementen. Wij werken met offertes op maat, zodat we aan bijna ieders behoeften kunnen voldoen.

De kosten voor catering zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal gasten, de duur van het evenement, het type catering en de locatie. Bij Delight Catering stellen we offertes op basis van uw specifieke wensen en eisen.

Ons team van cateringprofessionals werkt nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw evenement perfect verloopt. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig lunchbuffet of een uitgebreid diner, wij bieden een breed scala aan opties om aan uw culinaire wensen te voldoen.

Neem gerust contact met ons op om uw evenement te bespreken en om een offerte op maat te ontvangen. Onze tarieven zijn transparant en we bieden flexibele betalingsmogelijkheden, zodat u zeker weet dat u binnen uw budget blijft. Bij Delight Catering willen we ervoor zorgen dat uw evenement een succes wordt en kijken er naar uit om met u samen te werken!

Ja, dat kan zeker! Onze menukaart is slechts een voorbeeld van wat wij kunnen bieden en we staan open voor suggesties en speciale verzoeken van onze klanten. We kunnen samen met u een menu op maat samenstellen dat past bij uw wensen en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op om uw ideeën te bespreken en wij zullen ons best doen om aan uw wensen te vertalen in een offerte.

We begrijpen hoe lastig het kan zijn wanneer een deel van uw gasten allergieën heeft. Als opdrachtgever wilt u ervoor zorgen dat iedereen van uw evenement kan genieten, zonder zich zorgen te maken over allergische reacties. Daarom ondersteunen wij u hier graag bij.

Wij raden aan om één gezamenlijk menu te kiezen, waarbij we rekening houden met de allergenen van uw gasten. Het is belangrijk dat de allergenen tot 7 dagen voorafgaand aan het evenement aan ons worden doorgegeven, zodat onze chefs het menu hierop kunnen aanpassen. Hierbij zullen ze - indien nodig - een ander menu opstellen dat rekening houdt met de allergieën van uw gasten.

Onze chefs hebben ruime ervaring met het bereiden van allergenenvrije gerechten en ze zijn volledig op de hoogte van de richtlijnen voor allergenenbeheer. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw gasten gerechten krijgen die veilig voor hen zijn en die ook nog eens heerlijk smaken.

Wij vinden het belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de allergieën van uw gasten en daarom bieden wij deze service aan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat ons uw evenement tot een succes maken!

Na het aanvragen van een offerte streven wij ernaar om deze binnen 48 uur per e-mail naar u toe te sturen. In sommige gevallen kan het iets langer duren, bijvoorbeeld als er meer informatie nodig is of als het om een grotere opdracht gaat. In dat geval zullen wij u hierover informeren. Heeft u haast? Dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Foodbook

referenties

Wat onze klanten zeggen

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze catering services.

Kerstmenu 2023

Geniet van ons heerlijke aanbod voor kerst. Voor meer informatie kunt u klikken op de onderstaande knop.