4.9 /5.0 op basis van 33 google reviews
9.0/10 op basis van 162 klantenvertellen reviews
Catering

Catering Aalsmeer

Houdt u een receptie, congres of seminar? Heeft u een vergadering, bedrijfsborrel of netwerkbijeenkomst? Of geeft u een grote party, walking dinner, high tea of huwelijksfeest? Delight Catering is in alle gevallen uw professionele, betrokken en betaalbare partner voor een catering in Aalsmeer op maat, die de gasten zich lang zullen herinneren. U krijgt hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij nemen u met toewijding en veel plezier de organisatie en invulling van uw bijeenkomst of event uit handen. Onze culinaire creativiteit en diversiteit en veelomvattende service worden door onze klanten hooggewaardeerd. Kies net als vele andere particulieren en bedrijven voor prestaties op hoog niveau en vraag een vrijblijvende offerte aan voor catering in Aalsmeer. Of bestel direct online uw gerechten en dranken.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze catering services.

Brede en aantrekkelijke cateringservice in Aalsmeer

Delight Catering verzorgt een hoogstaande catering in Aalsmeer voor grote en kleine groepen, op elke locatie. Thuis, op uw werk, op het evenemententerrein, in de congres- of trainingszaal of op het terras. Showkas De Arendshoeve in Aalsmeer is een van de toplocaties waar wij regelmatig een catering verzorgen. Onze cateringservice is even breed als aantrekkelijk en omvat:
 • Lunch (mediterrane broodjes, wraps, bagels, luxe broodjes, salades, lunchpakketten)
 • Buffet (van Spaans of Italiaans tot Aziatisch, Grieks of internationaal)
 • Diner (ruime keuze aan 3-, 4- of 5-gangenmenu’s)
 • Walking dinner (bijzondere, gemakkelijk eetbare gerechtjes tijdens diner zonder vaste zitplaatsen)
 • Barbecue (groot assortiment vlees en vis)
 • High tea (finger sandwiches, scones, marmalade, strawberries, brownies, tartelettes)
 • Huwelijk (van catering op maat tot locatie regelen en complete partyservice)
 • Halal (100% ambachtelijk halal vlees, vis en verse ingrediënten)
 • Events (eventcatering, desgewenst inclusief bloemisten, fotografen en stylisten)
 • Dranken (van bier, wijn en frisdrank tot smoothies, jus d’orange en melk)

Catering in Aalsmeer om eenvoudig online te bestellen

Delight Catering ontzorgt u én maakt het u gemakkelijk. Bestel vandaag vóór 12:00 uur uw catering in Aalsmeer online en u heeft uw eten en drinken overmorgen in huis.  Wij hebben verschillende arrangementen en pakketten samengesteld, specifiek:

 • Ontbijt (a simple breakfast, delighted breakfast of healthy start)
 • Luncharrangementen (van soep, salades en warme items tot luxe broodjes, bolletjes en wraps)
 • Lunchpakketten (basic, basis, normaal en luxe)
 • Buffetten (kinderbuffet, satébuffet en build your own burger buffet)
 • Borrelhapjes (healthy plateau, good choice plateau vvof delighted plateau)
 • BBQ-pakketten (brons, zilver en goud)
 • Drankarrangement (wijn, bier, frisdrank, smoothie, jus d’orange, melk, chocomelk, water, yoghurtdrank)

Uw wensen en eisen centraal bij catering in Aalsmeer

Delight Catering houdt bij de catering in Aalsmeer rekening met alle wensen en eisen. Wij verzorgen ook veganistische, lactose- en glutenvrije gerechten én u kunt onder werktijd gezond, vers en lekker eten dankzij ons nieuwe concept Fetch Food. Onze koks verrassen u en uw gasten met live-cooking en desgewenst doen wij de afwas voor u. Bel (020 – 482 52 64), e-mail (info@delight-catering.nl) of vul het aanvraagformulier in voor onze veelgevraagde catering in Aalsmeer.

Veelgestelde vragen

Volledige ontzorging betekent dat wij als cateraar alle aspecten van de catering voor u uit handen nemen, zodat u zich kunt richten op andere zaken. Dit omvat onder andere het opzetten en afbreken van de catering, het serveren van eten en drinken, de afwas en de opruimwerkzaamheden. Ook kunnen wij u adviseren over het menu en de inrichting van de ruimte. Kortom, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en u zich geen zorgen hoeft te maken over de catering tijdens uw evenement.

Bij Delight Catering begrijpen we dat elk evenement uniek is en daarom hebben we geen vaste arrangementen. Wij werken met offertes op maat, zodat we aan bijna ieders behoeften kunnen voldoen.

De kosten voor catering zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal gasten, de duur van het evenement, het type catering en de locatie. Bij Delight Catering stellen we offertes op basis van uw specifieke wensen en eisen.

Ons team van cateringprofessionals werkt nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw evenement perfect verloopt. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig lunchbuffet of een uitgebreid diner, wij bieden een breed scala aan opties om aan uw culinaire wensen te voldoen.

Neem gerust contact met ons op om uw evenement te bespreken en om een offerte op maat te ontvangen. Onze tarieven zijn transparant en we bieden flexibele betalingsmogelijkheden, zodat u zeker weet dat u binnen uw budget blijft. Bij Delight Catering willen we ervoor zorgen dat uw evenement een succes wordt en kijken er naar uit om met u samen te werken!

Ja, dat kan zeker! Onze menukaart is slechts een voorbeeld van wat wij kunnen bieden en we staan open voor suggesties en speciale verzoeken van onze klanten. We kunnen samen met u een menu op maat samenstellen dat past bij uw wensen en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op om uw ideeën te bespreken en wij zullen ons best doen om aan uw wensen te vertalen in een offerte.

We begrijpen hoe lastig het kan zijn wanneer een deel van uw gasten allergieën heeft. Als opdrachtgever wilt u ervoor zorgen dat iedereen van uw evenement kan genieten, zonder zich zorgen te maken over allergische reacties. Daarom ondersteunen wij u hier graag bij.

Wij raden aan om één gezamenlijk menu te kiezen, waarbij we rekening houden met de allergenen van uw gasten. Het is belangrijk dat de allergenen tot 7 dagen voorafgaand aan het evenement aan ons worden doorgegeven, zodat onze chefs het menu hierop kunnen aanpassen. Hierbij zullen ze - indien nodig - een ander menu opstellen dat rekening houdt met de allergieën van uw gasten.

Onze chefs hebben ruime ervaring met het bereiden van allergenenvrije gerechten en ze zijn volledig op de hoogte van de richtlijnen voor allergenenbeheer. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw gasten gerechten krijgen die veilig voor hen zijn en die ook nog eens heerlijk smaken.

Wij vinden het belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de allergieën van uw gasten en daarom bieden wij deze service aan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat ons uw evenement tot een succes maken!

Na het aanvragen van een offerte streven wij ernaar om deze binnen 48 uur per e-mail naar u toe te sturen. In sommige gevallen kan het iets langer duren, bijvoorbeeld als er meer informatie nodig is of als het om een grotere opdracht gaat. In dat geval zullen wij u hierover informeren. Heeft u haast? Dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Foodbook

referenties

Wat onze klanten zeggen

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze catering services.

Kerstmenu 2023

Geniet van ons heerlijke aanbod voor kerst. Voor meer informatie kunt u klikken op de onderstaande knop.