Catering bedrijfsrestaurant – Delight Catering

Bent u zich op bedrijfscateraars aan het oriënteren? Zoek niet verder! Delight Catering biedt talloze mogelijkheden op het gebied van bedrijfscatering. Daarbij kunt u denken aan een incidentele lunch, informele vrijdagmiddagborrel, training en presentatie op locatie of personeelsfeest. Ook voor de structurele invulling voor de catering van uw bedrijfsrestaurant kunt u bij ons terecht. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden die wij bieden. Klinken een sterk inlevingsvermogen, een dienstbare instelling en absoluut vakmanschap u als muziek in de oren? Vraag dan via onze website direct een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan!

Catering bedrijfsrestaurant
Catering bedrijfsrestaurant

Bedrijfscateraars van nature

Als familiebedrijf zitten horeca en catering ons in de genen. Van de ene generatie op de andere. En omdat we bijvoorbeeld vaste horecapartner van Stadsherstel N.V. en diverse andere locaties zijn, hebben we veel kennis en ervaring met het verzorgen van catering voor bedrijfsrestaurants. Met creativiteit, passie voor het vak en kennis van zaken zorgen we telkens voor de juiste culinaire invulling voor elk bedrijf.

En met verve mogen we wel zeggen. Niet voor niets worden we beoordeeld met een gemiddelde 8,9 op klantenvertellen.nl en mogen we een lange lijst van tevreden klanten op onze naam zetten. Zo verzorgden we eerder de catering voor onder andere Ernst & Young Accountants, GGD, IKON, Jellinek kliniek, Ministerie van Buitenlandse Zaken en René Stokvis Producties. En om de kwaliteit continu te kunnen borgen werken we uiteraard volgens de Uniforme Voorwaarden Horeca en zijn we aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland.

Catering bedrijfsrestaurant wij bieden een oplossing op maat

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom zien we het elke keer opnieuw als een uitdaging om te zorgen voor een oplossing op maat. Van dagelijkse broodjeslunch tot exclusieve borrel voor zakenrelaties en van incidentele invulling tot het structureel bestieren van uw bedrijfsrestaurant. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Leg ons uw wensen en ideeën voor, dan voorzien wij in een offerte op maat en desgewenst een opdrachtbevestiging met heldere, concrete afspraken. U kunt ons telefonisch benaderen op 020-4825265 en per e-mail via info@delight-catering.nl!

Vragen? Bel ons op 020 482 52 65
Vraag hier uw Catering bedrijfsrestaurant – Delight Catering offerte aan!