4.9 /5.0 op basis van 41 google reviews
9.0/10 op basis van 162 klantenvertellen reviews
Catering

Catering bedrijfsrestaurant

Bent u zich op bedrijfscateraars aan het oriënteren? Zoek niet verder! Delight Catering biedt talloze mogelijkheden op het gebied van bedrijfscatering. Daarbij kunt u denken aan een incidentele lunch, informele vrijdagmiddagborrel, training en presentatie op locatie of personeelsfeest. Ook voor de structurele invulling voor de catering van uw bedrijfsrestaurant kunt u bij ons terecht. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden die wij bieden. Klinken een sterk inlevingsvermogen, een dienstbare instelling en absoluut vakmanschap u als muziek in de oren? Vraag dan via onze website direct een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze catering services.

Bedrijfscateraars van nature

Als familiebedrijf zitten horeca en catering ons in de genen. Van de ene generatie op de andere. En omdat we bijvoorbeeld vaste horecapartner van Stadsherstel N.V. en diverse andere locaties zijn, hebben we veel kennis en ervaring met het verzorgen van catering voor bedrijfsrestaurants. Met creativiteit, passie voor het vak en kennis van zaken zorgen we telkens voor de juiste culinaire invulling voor elk bedrijf.

En met verve mogen we wel zeggen. Niet voor niets worden we beoordeeld met een gemiddelde 8,9 op klantenvertellen.nl en mogen we een lange lijst van tevreden klanten op onze naam zetten. Zo verzorgden we eerder de catering voor onder andere Ernst & Young Accountants, GGD, IKON, Jellinek kliniek, Ministerie van Buitenlandse Zaken en René Stokvis Producties. En om de kwaliteit continu te kunnen borgen werken we uiteraard volgens de Uniforme Voorwaarden Horeca en zijn we aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland.

Catering bedrijfsrestaurant wij bieden een oplossing op maat

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom zien we het elke keer opnieuw als een uitdaging om te zorgen voor een oplossing op maat. Van dagelijkse broodjeslunch tot exclusieve borrel voor zakenrelaties en van incidentele invulling tot het structureel bestieren van uw bedrijfsrestaurant. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Leg ons uw wensen en ideeën voor, dan voorzien wij in een offerte op maat en desgewenst een opdrachtbevestiging met heldere, concrete afspraken. U kunt ons telefonisch benaderen op 020-4825265 en per e-mail via info@delight-catering.nl!

Veelgestelde vragen

Volledige ontzorging betekent dat wij als cateraar alle aspecten van de catering voor u uit handen nemen, zodat u zich kunt richten op andere zaken. Dit omvat onder andere het opzetten en afbreken van de catering, het serveren van eten en drinken, de afwas en de opruimwerkzaamheden. Ook kunnen wij u adviseren over het menu en de inrichting van de ruimte. Kortom, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en u zich geen zorgen hoeft te maken over de catering tijdens uw evenement.

Bij Delight Catering begrijpen we dat elk evenement uniek is en daarom hebben we geen vaste arrangementen. Wij werken met offertes op maat, zodat we aan bijna ieders behoeften kunnen voldoen.

De kosten voor catering zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal gasten, de duur van het evenement, het type catering en de locatie. Bij Delight Catering stellen we offertes op basis van uw specifieke wensen en eisen.

Ons team van cateringprofessionals werkt nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw evenement perfect verloopt. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig lunchbuffet of een uitgebreid diner, wij bieden een breed scala aan opties om aan uw culinaire wensen te voldoen.

Neem gerust contact met ons op om uw evenement te bespreken en om een offerte op maat te ontvangen. Onze tarieven zijn transparant en we bieden flexibele betalingsmogelijkheden, zodat u zeker weet dat u binnen uw budget blijft. Bij Delight Catering willen we ervoor zorgen dat uw evenement een succes wordt en kijken er naar uit om met u samen te werken!

Ja, dat kan zeker! Onze menukaart is slechts een voorbeeld van wat wij kunnen bieden en we staan open voor suggesties en speciale verzoeken van onze klanten. We kunnen samen met u een menu op maat samenstellen dat past bij uw wensen en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op om uw ideeën te bespreken en wij zullen ons best doen om aan uw wensen te vertalen in een offerte.

We begrijpen hoe lastig het kan zijn wanneer een deel van uw gasten allergieën heeft. Als opdrachtgever wilt u ervoor zorgen dat iedereen van uw evenement kan genieten, zonder zich zorgen te maken over allergische reacties. Daarom ondersteunen wij u hier graag bij.

Wij raden aan om één gezamenlijk menu te kiezen, waarbij we rekening houden met de allergenen van uw gasten. Het is belangrijk dat de allergenen tot 7 dagen voorafgaand aan het evenement aan ons worden doorgegeven, zodat onze chefs het menu hierop kunnen aanpassen. Hierbij zullen ze - indien nodig - een ander menu opstellen dat rekening houdt met de allergieën van uw gasten.

Onze chefs hebben ruime ervaring met het bereiden van allergenenvrije gerechten en ze zijn volledig op de hoogte van de richtlijnen voor allergenenbeheer. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw gasten gerechten krijgen die veilig voor hen zijn en die ook nog eens heerlijk smaken.

Wij vinden het belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de allergieën van uw gasten en daarom bieden wij deze service aan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat ons uw evenement tot een succes maken!

Na het aanvragen van een offerte streven wij ernaar om deze binnen 48 uur per e-mail naar u toe te sturen. In sommige gevallen kan het iets langer duren, bijvoorbeeld als er meer informatie nodig is of als het om een grotere opdracht gaat. In dat geval zullen wij u hierover informeren. Heeft u haast? Dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Foodbook

referenties

Wat onze klanten zeggen

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze catering services.

Kerstmenu 2023

Geniet van ons heerlijke aanbod voor kerst. Voor meer informatie kunt u klikken op de onderstaande knop.