In Zaandam is Delight Catering uw professioneel bedrijfscatering bedrijfDelight Catering

In Zaandam uw bedrijfscatering of partycatering door Delight Catering!

Voor hoogwaardige (bedrijfs)cateringservice bij elke gelegenheid in Zaandam, komt u naar Delight Catering. Wilt u een professionele cateraar om uw catering bij uit te besteden in Zaandam? Met een sterk inlevingsvermogen, staan de behoeften van onze klant centraal. Zowel voor bedrijven als particulieren leveren wij vakmanschap met een hoge kwaliteit dienstverlening voor:

Dit kan bij u op locatie of bij één van de vele trendy locaties rondom Amsterdam en Zaandam. Denk bijvoorbeeld aan (bedrijfs)catering in de Amstelkerk, Hortus Botanicus of Lichtfabriek Haarlem. Wij bedienen bij partycatering en bedrijfscatering in Zaandam groepen vanaf 50 tot wel duizenden personen. Vraag nu een offerte aan!

catering bedrijfscatering zaandam
catering bedrijfscatering zaandam

Hoge kwaliteit party- en bedrijfscatering in Zaandam

Om de bedrijfs- of partycatering voor elk feest of evenement tot volle tevredenheid van de klant te kunnen organiseren, leveren wij prestaties op topniveau. Met verse kwaliteitsproducten (desgewenst 100% biologisch), onze bewuste zorg om duurzaamheid door een scherpe inkoop (en weinig voedsel om weg te gooien) maakt dat u onze passie merkt in de catering, maar ook in de smaakvolle aankleding. Delight Catering zorgt voor de juiste ambiance. Dat begint al met een prettige communicatie, onze flexibiliteit en snel schakelen waar nodig. Wij zijn trots op het feit dat 99% van onze klanten Delight Catering aanbeveelt op de website www.klantenvertellen.nl

Contact voor een sandwich, amuse of zalmtorentje

Het is ons doel dat uw gasten zich thuis voelen met de catering van Delight. Daag ons uit om van uw feest of evenement iets moois te maken, waar uw gasten nog lang over napraten.

Uw wensen zetten wij om in een idee, aansluitend bij uw smaak, het moment van de dag en als dat nodig is het thema. We bieden u een offerte op maat en een opdrachtbevestiging met concrete, heldere afspraken. Zoekt u meer informatie over onze diensten? Bel, mail of stel uw vraag online. Wij horen graag!

Vragen? Bel ons op 020 482 52 65
Vraag hier uw In Zaandam is Delight Catering uw professioneel bedrijfscatering bedrijf offerte aan!