Delight Catering in Purmerend voor bedrijven en particulierenDelight Catering

Catering voor uw (bedrijfs)feest in Purmerend

Delight Catering is veelzijdig als het om uw catering in Purmerend gaat. Wij willen uw gasten van de eerste tot de laatste minuut onbezorgd laten genieten met catering in Purmerend. Het is ons doel dat uw klanten of gasten in Purmerend zich thuis voelen door onze (bedrijfs)catering, zodat ze in een ongedwongen sfeer contact kunnen leggen. Graag verzorgen wij de bedrijfscatering voor uw:

Naast bedrijfscatering in Purmerend verzorgen wij ook graag uw privéfeest, BBQ’s of bruiloft. Dat kan indien gewenst 100% biologisch of halal. Informeer naar de mogelijkheden!

catering bedrijfscatering purmerend
catering bedrijfscatering purmerend

Tevreden klanten bij Delight Catering in Purmerend

De klanten van Delight Catering vinden onze (bedrijfs)catering in Purmerend erg goed. Ze zijn meer dan tevreden en wij zijn trots op het feit dat 99% van onze klanten Delight Catering aanbeveelt! Door duurzaam te werken met verse kwaliteitsproducten, en ondersteuning met een smaakvolle aankleding worden we door klanten steeds opnieuw gevraagd.

Voor makelaars, banken, accountants en de gemeente in Purmerend hebben wij in de afgelopen jaren de catering verzorgd. Zien hoe wij scoren op de website KlantenVertellen (https://www.klantenvertellen.nl/referenties/delight_catering/)? Met een gemiddelde 9,0 is die score erg hoog. Wij doen het goed als het gaat om onze:

  • Flexibiliteit
  • Culinaire kwaliteit
  • Gastvrijheid
  • Afspraken nakomen

Uw wensen centraal? Neem contact op!

Hoogwaardige en exclusieve (bedrijfs)catering nodig voor een exclusieve groep of speciaal feest in Purmerend? Uw wensen staan centraal. Delight Catering zoekt naar de juiste toon en een passend arrangement eventueel met een thema. De offerte op maat die volgt en de eventuele opdrachtbevestiging bevat altijd concrete, heldere afspraken!  Zo bent u altijd zeker wat Delight Catering biedt en dat is wel zo prettig!

Vragen? Bel ons op 020 482 52 65
Vraag hier uw Delight Catering in Purmerend voor bedrijven en particulieren offerte aan!