Cateraar PurmerendDelight Catering

Geef alles in handen van professionele cateraar voor lunch, diner of evenement in Purmerend

Cateraar Purmerend gezocht? Delight biedt een brede selectie van verschillende gerechten zoals een heerlijke bedrijfslunch, een bedrijfsborrel met amuses en party hapjes.

Voor uw groep in Purmerend verzorgt uw cateraar een informele sfeer met fantastische gerechten of hapjes. Dat doen we voor groepen van vijftig tot duizenden personen. Dat kan alleen een professionele cateraar! Ook voor een feest in Purmerend geheel in stijl met een goed verzorgde culinaire aankleding kunt u bij ons terecht. Op onze Facebook pagina vindt u prachtige inspirerende catering voorbeelden: https://www.facebook.com/DelightCatering

Cateraar Purmerend
Cateraar Purmerend

Met vakmanschap, klantgerichtheid en sterk inlevingsvermogen maken wij van elke gastronomische aangelegenheid een groot succes. Als u interesse heeft in onze catering in Purmerend, vraag dan een gratis maatwerk offerte. Dat kan telefonisch maar ook eenvoudig online!

Geniet van de beste culinaire invulling door cateraar Purmerend

Besteed u uw eigen catering of bedrijfscatering in Purmerend uit? Dan wilt u zich nergens zorgen om hoeven te maken. Delight Catering brengt uw wensen en ideeën precies in kaart en maakt duidelijke en eerlijke afspraken.

Wij hechten belang aan een prettige communicatie, kunnen snel schakelen en voorzien in al uw horeca behoeften zowel culinair als allerlei randzaken. Zo kunt u ook op ons rekenen met serviesgoed, bestek en servetten. Ook bij het huren van garderobes, spreekgestoelte, audiovisuele apparatuur, scheidingswanden en verwarming helpen wij u graag.

Zo’n totaalpakket door een cateraar wordt door onze klanten in Purmerend zeer gewaardeerd. Deze tevreden klanten vertellen op de website over hun ervaringen. Bovendien zijn wij aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland en werken we volgens de Uniforme Voorwaarden Horeca.

In goed overleg

Wilt u meer weten over onze werkwijze of dienstverlening bij culinaire aangelegenheden in Purmerend? Bel voor al uw vragen of mail.

Vragen? Bel ons op 020 482 52 65
Vraag hier uw Cateraar Purmerend offerte aan!