Delight cateraar voor (bedrijfs)lunch in AmsterdamDelight Catering

Cateraar Delight voor uw (bedrijfs)lunch in Amsterdam

Delight Catering staat bekend om de luxe (bedrijfs)lunch bij bedrijven in Amsterdam. Wij als cateraar zijn trots op onze brede klantenkring. Zo organiseren wij voor bestuurlijke organisaties in Amsterdam vaak een luxe (bedrijfs)lunch met wraps, bagels of mediterrane broodjes. Bij cateraar Delight geen zacht bolletje met kaas, maar een lunch voor ieder wat wils. Het bedrijfsleven schakelt ons eveneens in voor personeelsfeesten, recepties, borrels, party´s en klant-contactdagen. Ook voor familiefeesten en bruiloften biedt onze cateraar service veel mogelijkheden in Amsterdam met of zonder locatie. Van lunch tot fingerfood tot Walking Dinner? Geen culinaire invulling is ons te gek. Kijk op onze Facebook pagina voor vele voorbeelden: https://www.facebook.com/DelightCatering

cateraar lunch bedrijfslunch Amsterdam
cateraar lunch bedrijfslunch Amsterdam

99% beveelt cateraar Delight in Amsterdam aan voor lunch en diner

Op de website KlantenVertellen (https://www.klantenvertellen.nl/referenties/delight_catering/) scoort cateraar Delight uit Amsterdam erg hoog. De culinaire kwaliteit ook voor bedrijfslunches, gastvrijheid en flexibiliteit zijn zaken waarin we uitblinken. Dat kan ook biologisch, maar daar hangt een prijskaartje aan. Als het kán kiest cateraar Delight voor de biologische variant, als die worden aangeboden tegen dezelfde prijs en kwaliteit als reguliere producten. Duurzaam werken we altijd, doordat we weinig overproductie kennen en nauwelijks voedsel weggooien. Ook gaan we zuinig om met stroom door de keuze van apparaten. 

Contact voor een (bedrijfs)lunch met sandwich of zalmtorentje in Amsterdam

Iedere cateraar heeft als doel dat gasten zich thuis voelen. Dat gaat nu eenmaal wat eenvoudiger als de (bedrijfs)lunch optimaal verzorgd is en zelfs uitnodigt tot gesprekstof. Daag ons uit om uw lunch in Amsterdam te verzorgen, waar gasten over praten. Bel of vraag een offerte aan online.

Vragen? Bel ons op 020 482 52 65
Vraag hier uw Delight cateraar voor (bedrijfs)lunch in Amsterdam offerte aan!