Budget catering – Delight CateringDelight Catering

Budget catering gezocht?

Delight Catering biedt professionele cateringservice voor elke portemonnee

Als cateraar leveren we een betaalbare cateringservice voor groepen van 50 tot duizenden personen in de regio groot Amsterdam. Wij verzorgen de culinaire invulling met toebehoren voor recepties, huwelijksfeesten, verjaardagen, jubileums, beurzen, bedrijfsfeesten, productpresentaties en nog veel meer. Van lunch tot lekkere hapjes en van amuses tot islamitische Halal maaltijden. Dit doen we op een locatie naar keus of op één van onze eigen locaties. En ook de aankleding, decoratie, tafels, stoelen en andere benodigdheden nemen we graag voor onze rekening als u dat wilt. Bent u op zoek naar een partner die, rekening houdende met uw budget, uw catering verzorgt? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website!

budget catering
budget catering

Voor elk budget een passende cateringservice

Wij zijn echt een familiebedrijf. Dat betekent dat u kunt rekenen op een persoonlijke benadering, waarbij we uw budget scherp in de gaten houden. Catering door een team met een dienstbare instelling, sterk inlevingsvermogen in de klant en absoluut vakmanschap, maken van elk feest een grandioos succes. We gaan dan ook voor 100% tevredenheid.

En dat deze professionaliteit ons geen windeieren heeft gelegd staat vast. Zo ontvingen we in 2010 de ondernemer van het jaar award van de BVL (Belangenvereniging Landsmeer), scoren we een gemiddelde 8,9 op klantenvertellen.nl en mogen we terugkijken op een lange lijst van mooie klanten zoals de Voedsel en Waren Autoriteit, de VU Amsterdam, PVDA Amsterdam, Luzac College en Ikon.

We staan u graag te woord

We luisteren graag naar uw wensen en ideeën en maken daar een passende offerte op die we met u bespreken in een persoonlijk gesprek waar nog ruimte voor wijzigingen is. Vervolgens leggen we de concrete, heldere afspraken vast in een opdrachtbevestiging. Natuurlijk houden we ook rekening met eventuele diëten. Wilt u graag meer weten over onze cateringservice? Neem dan telefonisch contact op en bel met 020-4825265 of stuur een e-mail naar info@delight-catering.nl!

Vragen? Bel ons op 020 482 52 65
Vraag hier uw Budget catering – Delight Catering offerte aan!