Broodjes catering AmsterdamDelight Catering

De beste broodjes van Delight Catering in Amsterdam

Broodjes catering Amsterdam gezocht? Bij ons is er de mogelijkheid tot allerlei verschillende soorten catering. Broodjes kun je op elke hoek van de straat vinden, maar de beste broodjes bestelt u bij Delight Catering. Een begrip in Amsterdam en omstreken bij bedrijven en particulieren.

Met zakelijke klanten zoals makelaarskantoren, banken, accountants, voetbalclubs, gemeentes, bouwbedrijven en ziekenhuizen hebben we een goede naam.

Op de website KlantenVertellen (https://www.klantenvertellen.nl/referenties/delight_catering/) scoren we een 9,0. Vooral de culinaire kwaliteit, gastvrijheid en flexibiliteit scoren erg hoog. Dagelijks verzorgt Delight catering in Amsterdam zo’n 2000 broodjes.

Als er dan nog iets bijkomt kunnen we snel schakelen en op tijd leveren. Ons proces om catering broodjes te maken is geoptimaliseerd waardoor de productiesnelheid hoog is.

broodjes catering Amsterdam
broodjes catering Amsterdam

Catering in Amsterdam met luxe broodjes en meer!

Voor Delight Catering is lunch meer dan een gewone boterham. Een gezamenlijke lunch met broodjes van onze catering uit Amsterdam legt een ideale basis voor een optimale communicatie. Proef de overheerlijke mediterrane broodjes, wraps of bagels of geniet van onze luxe broodjes, lunchpakketten of lunchbuffet. Vraag naar de mogelijkheden want naast broodjes verzorgen wij ook voor bedrijven en particulieren:

Voor groepen van vijftig tot duizenden personen verzorgen wij eveneens de aankleding met statafels, linnen e.d. als dat nodig is. Doordat wij zelf hebben geïnvesteerd zijn we flexibel én prijstechnisch interessant voor u. Delight Catering Amsterdam denkt mee en is aangesloten bij Koninklijk Horeca Nederland (https://www.khn.nl/home) waardoor de kwaliteit is gegarandeerd.

Contact voor broodjes catering Amsterdam en meer

In de regio Amsterdam kunnen wij u uitstekend informeren over de mogelijkheden om uw lunch bijzonder te maken. Bel of mail en vraag naar de mogelijkheden!

Vragen? Bel ons op 020 482 52 65
Vraag hier uw Broodjes catering Amsterdam offerte aan!