Bedrijfscateraar Delight Amsterdam voor culinaire passie

Bedrijfscateraar Amsterdam Delight Catering gevestigd in Amsterdam is dé bedrijfscateraar waar veel bedrijven enthousiast over zijn. De referentielijst bevat grote namen zoals bijvoorbeeld Ajax, bouwbedrijf BAM, Ernst en Young Accountants, Fortis, De Volkskrant en AMC Amsterdam. Als bedrijfscateraar hebben wij veel ervaring en een enorme passie voor het vak. Daarmee weten wij onze zakelijke klanten telkens weer te verrassen. Delight Catering verzorgt de culinaire aankleding voor groepen van vijftig tot duizenden personen. In Amsterdam zijn wij de ideale bedrijfscateraar voor:

Bedrijfscateraar Amsterdam
Bedrijfscateraar Amsterdam

Met een groot inlevingsvermogen, verse kwaliteitsproducten, vakmanschap, veel ervaring en een zeer dienstbare instelling toveren wij met gemak uw bedrijfsruimte om tot een feestelijke locatie. Geheel in de sfeer die bij u past. Wij weten uw gasten te charmeren, uit uw naam. Telkens weer.

Hoe werkt bedrijfscateraar Amsterdam Delight Catering?

Kiest u voor Delight Catering dan kiest voor topniveau. Dat doen we als bedrijfscateraar door:

  • De juiste toon te zetten op iedere locatie in Amsterdam
  • Presteren op topniveau zowel ter plekke als in de eigen keuken
  • Integreren culinaire trends waarbij we indien gewenst biologisch en duurzaam werken
  • Veelzijdigheid te bieden
  • Een hoge productiesnelheid en snel schakelen
  • Persoonlijke benadering

Wij zijn trots op onze zeer brede klantenkring. Zo organiseren wij voor bestuurlijke organisaties: recepties, congressen, kleine festiviteiten, maar ook grootschalige evenementen. En het bedrijfsleven schakelt ons o.a. in voor personeelsfeesten, party´s en klant-contactdagen. Maar bent u een particulier en wilt u een feest geheel in stijl? Dan kunt u ook bij ons terecht. Op onze Facebook pagina vindt u vele voorbeelden: https://www.facebook.com/DelightCatering

Contact voor een sandwich of zalmtorentje

Het is ons doel dat uw gasten zich thuis voelen, zodat er contact gelegd kan worden en voldoende gesprekstof. Daag ons uit om van uw feest of evenement een mooie herinnering te maken, waar uw gasten nog lang over napraten.

Vragen? Bel ons op 020 482 52 65
Vraag hier uw Bedrijfscateraar Delight Amsterdam voor culinaire passie offerte aan!